Optimal 5V rugalmas H-motoros ágyrács


187,900 Ft281,900 Ft

 

Optimal 5V rugalmas H-motoros ágyrács

A Optimal 5V rugalmas H-motoros ágyrács többrétegű fából készült keretes ágyrács, 130kg-os teherbíróképességgel rendelkezik. Állítható magasságú fej és lábrésszel, amit távirányító segítségével könnyedén állíthat. A fej és a lábrész állításánál a két darab Hettich Német származású minőségi motor hosszú ideig a segítségére lesz. A Optimal 5V rugalmas H-motoros ágyrács 6 cm magas keretfával rendelkezik. A 28 db keresztléc mindegyike 3,6 cm szélességű. A keresztlécek megerősített szilikon tokkal kapcsolódnak a keretfához, valamint a derékrésznél található benne 5db állítható keménységgel rendelkező dupla rugalmas borda. Többféle méretben rendelhető. A motoros ágyrács vezeték nélküli távirányítóval is rendelhető. A Optimal 5V rugalmas H-motoros ágyrács gyártási helye Szlovákia.

Méret

, , , , ,

ágyrács magassága

Funkciók

Keresztlécek száma

Keresztlécek szélessége

suly-korlat

229

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

Méret

, , , , ,

ágyrács magassága

Funkciók

Keresztlécek száma

Keresztlécek szélessége

suly-korlat

229

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
1
0
0
0
0

Értékeld a terméket

  1. Gabi (megerősített tulajdonos)

    A termékkel nagyon meg vagyok elégedve. Minden működik leírás szerint. Nagyon kényelmessé teszi az ágyban való olvasást, pihenést, derékfájás esetén a lábak megemelését. Sokkal többet változtatja az ember a fekvő helyzetét, mint pld. egy manuálisan állítható ágyrácsnál.
    Az ágy lábait 1/2 cm meg kellett emelni, hogy a forgó tárcsa tudjon mozogni, anélkül, hogy egy ágy alatti szekrénykét érintsen, de ez nem jelentett problémát.
    Külön kiemelném az ügyfélszolgálati készséget, ami hozzájárult a gyors döntéshez. A kérdéseimre részletes választ kaptam, udvarias, figyelmes hozzáállással. A szállítás megegyezés szerint és igen hamar megtörtént, tehát minden megfelelt.

    Gabi

KOSARAM

close