-42%

Pentele Aloe-Vera 4 évszak microfiber paplan, 95 fokon főzhető, 140×200 cm


6,900 Ft 11,900 Ft

Pentele Aloe-Vera 4 évszak microfiber paplan, 95 fokon főzhető, 800 g

A Pentele Aloe-Vera 4 évszak paplan egy nagyon jó ár-érték arányú “4 évszak *” paplan, amibe minden jó tulajdonságot egybe gyúrtak, amire egy paplannál szüksége lehet. A töltet súlyánál fogva téli, nyári, őszi, tavaszi időszakra is megfelelő lehet a paplan. A paplan 95°C-on mosható, így kiválóan alkalmas betegápolási, egészségügyi vagy higiéniai körülményeket igénylő célokra. Allergiás embereknek kifejezetten ajánlott a magas hőfokon való mosás miatt.

A paplan huzata Aloe-Vera kikészítést kapott. Az Aloe-Vera mintegy 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. A speciális kikészítésnek köszönhetően alvás közben érvényesül az ismert növény nyugtató hatása, így az alvás egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé válik.

Microfiber fedőanyag előnyei:

 

– Jó szigetelő, szinte súlytalan- A vékony poliészter szálak lágy érzetet adnak és a megfelelő szigetelést biztosítják használója számára.

– Egészséges és elegáns – A hipoallergén, mikroszálas töltetek ideálisak azoknak akik allergiától szenvednek.

– Száraz és kényelmes – A mikroszálas cellák jól szellőznek, nem veszik fel izzadságot vagy nedvességet.

– Mosható és szárítható – mosás után a mikroszálas töltetek nem csomósodnak össze, a termék sima és lágy marad.

 

A paplan fő tulajdonságai 

Külső borító : 100 % Pe Microfiber Aloe Vera kikészítéssel (100% poliészter)
Belső töltet : 100 % szilikonizált kártolt hőrögzített alapanyag (100% üreges poliészterszál)
Súly :800 gr
Mosható: 95 fokon
Méret:  140 x 200 cm

 

Pentele Aloe-Vera 4 évszak paplan

Pentele márkáról: 

Magyarországon az elmúlt években az alváskultúra változásával, az igényeknövekedésével nagy fejlődésen ment keresztül a matracok gyártási technológiája. A vásárlók részéről előtérbe került a komfortérzet mellett a gerincet védő, egészséges pihenés is. A kiválasztható matracok olyan széleskörű választéka áll rendelkezésre, hogy a vásárlóknak egyre nehezebb eligazodniuk a matracok, párnák, paplanok világában. Az igények pedig szinte országonként változnak. Ebbe a sokszínű matracvilágba robbant be egy széleskörű kutatás eredményeként a Pentele matrac minden igényeket kielégítő, sokféle típusával.
Már a Pentele névválasztás is a magyar származásra utal, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar tervezés és gyártási színvonal újra versenyképes Európával, a világgal, méltán veszi fel a versenyt a felsőkategóriás matracokkal. A tervezőknek fő célja volt, hogy egy olyan márkát, brandet hozzanak létre, amire a magyarok büszkék lehetnek és a vásárlók egy nagyon jó minőségű terméket kapjanak megfizethető áron. A Pentele matracok megjelenésével anyagban, összetételben, designban egy kiemelkedően jó minőségű, igényes matrac áll a vásárlók rendelkezésére.
További információ: 
* A töltet súlyánál fogva téli, nyári, őszi, tavaszi időszakra is megfelelő lehet a paplan
** A 800g töltősúly miatt kb 22 fokos átlag szobahőmérsékletre lett kalkulálva a használat.
*** A Pentele Aloe-Vera 4 évszak microfiber paplan nem az összepattinthatós verziójú 4 évszak paplan!

 

Töltősúly

Gyártó

Méret

Töltősúly

Gyártó

Méret

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Pentele Aloe-Vera 4 évszak microfiber paplan, 95 fokon főzhető, 140×200 cm”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close