BEST DREAM MEMORY GEL WAVE ZSELATIN PÁRNA


 

A Best Dream Memory Gel Wave párna egy ívesen kialakított zselés párna. Hűsítő érzést biztosít a használójának. A párna nem öregszik el, nem keményedik meg.

35,900 Ft

 

Best Dream Memory Gel Wave zselatin párna

A Best Dream Memory Gel Wave zselatin párna 72 x 42 x 9-11 cm méretű lágy ívelt kialakítású Soft Gel párna. Az ívelt kialakításának köszönhetően jobban megtámasztja a nyaki csigolyákat, ami pozitív hatással van a gerincre. Purotex huzat található a párnán ami levehető és 30 fokon mosható.

Soft Gel Lágy Zselatin

Az az anyag, amely egy egyedülálló lágy szilárd gél, a leginkább alkalmazkodó, rugalmas anyag. Legfontosabb tulajdonsága, lényege, hogy a kényelmet szolgálja, köszönhetően a kémiai és fizikai tulajdonságainak. SoftGel sajátossága, hogy más szigetelő anyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti az érintkező felület hőmérsékletét kb. 1,5 °C-kal, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. A bőr hőmérséklet-csökkenése lassítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal csökkenti a szövetek oxigénigényét. Segíti a vérkeringést, sokkal nagyobb frissesség, komfort érzést, pihentetőbb éjszakai alvást biztosít. SoftGel káros anyagoktól teljesen mentes, így összetevői nem tudnak felszabadulni, így nem következhet be az anyag bomlása sem. Nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja az elasztikus és mechanikai tulajdonságait.

PUROTEX huzat

PUROTEX szövet ökológiailag tervezett, mikroorganizmusok megtelepedését gátló huzat anyag. Mikro kapszulákkal ellátott mely semlegesíti a különböző allergiás betegség, asztma kialakulását okozó baktériumok elszaporodását, ezáltal biztosít egészséges, tiszta, nyugodt alvási környezetet.

Gyártó

Származási hely

Párna magasság

Párna méret

Moshatóság

Gyártó

Származási hely

Párna magasság

Párna méret

Moshatóság

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “BEST DREAM MEMORY GEL WAVE ZSELATIN PÁRNA”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close