Best Dream Memory Gel zselatin párna


 

Best Dream Memory Gel egy lágy zselatin párna, előnye, hogy csökkenti az érintkező felület hőmérsékletét, igen kényelmes, nem keményedik és öregszik el.

31,900 Ft

 

Memory Gel, SoftGel, Lágy Zselatin
Az az anyag, amely egy egyedülálló lágy szilárd gél, a leginkább alkalmazkodó, rugalmas anyag. Legfontosabb tulajdonsága, lényege, hogy a kényelmet szolgálja, köszönhetően a kémiai és fizikai tulajdonságainak. SoftGel sajátossága, hogy más szigetelő anyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti az érintkező felület hőmérsékletét kb. 1,5 °C-kal, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. A bőr hőmérséklet-csökkenése lassítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal csökkenti a szövetek oxigénigényét. Segíti a vérkeringést, sokkal nagyobb frissesség, komfort érzést, pihentetőbb éjszakai alvást biztosít. SoftGel káros anyagoktól teljesen mentes, így összetevői nem tudnak felszabadulni, így nem következhet be az anyag bomlása sem. Nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja az elasztikus és mechanikai tulajdonságait. A párna 12 cm magas.
PUROTEX szövet ökológiailag tervezett, mikroorganizmusok megtelepedését gátló huzat anyag. Mikro kapszulákkal ellátott mely semlegesíti a különböző allergiás betegség, asztma kialakulását okozó baktériumok elszaporodását, ezáltal biztosít egészséges, tiszta, nyugodt alvási környezetet.
Gyártó

Származási hely

Párna méret

Gyártó

Származási hely

Párna méret

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Best Dream Memory Gel zselatin párna”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close