-24%
, , ,

Nanni Active Balance matrac

Availability:

Elfogyott


65,900 Ft119,900 Ft

NANNI ACTIVE BALANCE MATRAC

A Nanni Nanni Active Balance matrac legújabb kiemelkedően antibakteriális 7 zónás habmatraca. A Nanni Active Balance matrac 19+-1 cm magasságú minőségi, hideghab matrac. A matrac mindk ét oldala multizónás kialakítású (7 ergonómiai zóna). Az Active balance matrac közepes keménységű. A matrac mind két oldala használható. A matrac belső magja teljesen antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A Nanni Active Balance matrac Silver Care huzattal kapható. A Silver huzattal rendelkezik. Az Silver huzat antibakteriális kezelésen esik át, ami ez által elpusztítja a baktériumokat. Gombaölő hatású lesz, illetve megakadályozza a gombásodást és a penészesedést. A matrac huzat levehető 60 fokon mosógépben mosható. A gyártó 10 év garanciát vállal a matrac magjára, valamint 2 év garanciát vállal a matrac huzat épségére. A matrac huzat levehető 60 fokon mosógépben mosható. A matrac oldalanként (személyenként) 130kg-ig terhelhető.

A Nanni Active Balance matrac kívül belül antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, kifejezetten ajánlott allergiásoknak.

A Nanni Active Balance matrac ÖKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkezik.

7 ERGONÓMIAI ZÓNA

Amikor ergonómia zónákról beszélünk a matracokon belül az azt jelent, hogy kereszt irányban a matracon 3, 5 vagy 7 felosztásban különböző keménységű vagy/és sűrűségű hab található. Ez azért fontos, hogy a testünk nem egyenes, a gerinc vonalnak is van egy görbülete, amit egy nagyon kemény egyenes felületre feküdve kényelmetlen lehet. Az ergonómiai zónák lényege a test tökéletes lekövetése, hogy a váll, csípő jobban belesüllyedjen a matracba, hogy a gerincünk egyenes legyen. A zónázást a hab keménysége mellett profilozással is meg lehet oldani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a matrac keresztirányában kisebb nagyobb bevágások vannak. Minél nagyobb a bevágás annál jobban fog a testünk azon része belesüllyedni a matracban.

Latex matracoknál függőleges lyukak találhatóak és itt is lyukak nagysága a mérvadó. Csípő tájékon nagyobbak a lyukak. A bonell rugónál az ergonómia zónákat a rugó közé rakott kókusz merevítéssel szokták megoldani, mivel a bonell rugót az egységes rugótest miatt nem lehet zónázni.

Mi is az a Silver huzat?

A Silver huzat ezüstszálakat tartalmaz, ami teljesen antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. A Silver ionok meggátolják a kórokozók megtelepedését és elszaporodását a matrac huzatában.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Zónák száma

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

229

Szállítási idő

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Zónák száma

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

229

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Nanni Active Balance matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close