Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mat10001/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 315
Akció!
, , ,

Nanni Active Balance matrac

Availability:

Elfogyott


65,900 Ft119,900 Ft

NANNI ACTIVE BALANCE MATRAC

A Nanni Nanni Active Balance matrac legújabb kiemelkedően antibakteriális 7 zónás habmatraca. A Nanni Active Balance matrac 19+-1 cm magasságú minőségi, hideghab matrac. A matrac mindk ét oldala multizónás kialakítású (7 ergonómiai zóna). Az Active balance matrac közepes keménységű. A matrac mind két oldala használható. A matrac belső magja teljesen antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A Nanni Active Balance matrac Silver Care huzattal kapható. A Silver huzattal rendelkezik. Az Silver huzat antibakteriális kezelésen esik át, ami ez által elpusztítja a baktériumokat. Gombaölő hatású lesz, illetve megakadályozza a gombásodást és a penészesedést. A matrac huzat levehető 60 fokon mosógépben mosható. A gyártó 10 év garanciát vállal a matrac magjára, valamint 2 év garanciát vállal a matrac huzat épségére. A matrac huzat levehető 60 fokon mosógépben mosható. A matrac oldalanként (személyenként) 130kg-ig terhelhető.

A Nanni Active Balance matrac kívül belül antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, kifejezetten ajánlott allergiásoknak.

A Nanni Active Balance matrac ÖKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkezik.

7 ERGONÓMIAI ZÓNA

Amikor ergonómia zónákról beszélünk a matracokon belül az azt jelent, hogy kereszt irányban a matracon 3, 5 vagy 7 felosztásban különböző keménységű vagy/és sűrűségű hab található. Ez azért fontos, hogy a testünk nem egyenes, a gerinc vonalnak is van egy görbülete, amit egy nagyon kemény egyenes felületre feküdve kényelmetlen lehet. Az ergonómiai zónák lényege a test tökéletes lekövetése, hogy a váll, csípő jobban belesüllyedjen a matracba, hogy a gerincünk egyenes legyen. A zónázást a hab keménysége mellett profilozással is meg lehet oldani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a matrac keresztirányában kisebb nagyobb bevágások vannak. Minél nagyobb a bevágás annál jobban fog a testünk azon része belesüllyedni a matracban.

Latex matracoknál függőleges lyukak találhatóak és itt is lyukak nagysága a mérvadó. Csípő tájékon nagyobbak a lyukak. A bonell rugónál az ergonómia zónákat a rugó közé rakott kókusz merevítéssel szokták megoldani, mivel a bonell rugót az egységes rugótest miatt nem lehet zónázni.

Mi is az a Silver huzat?

A Silver huzat ezüstszálakat tartalmaz, ami teljesen antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. A Silver ionok meggátolják a kórokozók megtelepedését és elszaporodását a matrac huzatában.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Zónák száma

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

229

Szállítási idő

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Zónák száma

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

229

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Nanni Active Balance matrac”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

KOSARAM

close