, , ,

Naturtex Memory Bamboo matrac


 

 

A Naturtex Memory Bamboo matrac egy 16 cm magas hideghab memóriahabos vákuum matrac. A matrac 16 cm magas és félkemény komfort érzetű. A memory rétegnek köszönhetően tökéletesen leköveti a test helyzetét alvás közben és ortopéd szempontból is kiváló alátámasztást biztosít.

59,800 Ft91,800 Ft

 

 

Naturtex Memory Bamboo matrac leírás

 

A Naturtex Memory Bamboo matrac egy 16 cm magas hideghab memóriahabos vákuum matrac. A matrac 16 cm magas és félkemény komfort érzetű. A memory rétegnek köszönhetően tökéletesen leköveti a test helyzetét alvás közben és ortopéd szempontból is kiváló alátámasztást biztosít. A Naturtex Memory Bamboo matrac olyan embereknek ajánljuk, akik egy félkemény komfortú matracot memory szeretnének és nem szeretik a nagyon kemény matracot.

 

Matrac méretek: 90x200x16cm és 160x200x16cm

Matrac összetétel: A felső réteg 3 cm viszkoelasztikus poliuretán hab (memory hab), az alsó réteg 13 cm hideg habszivacs

Matrac fedőanyaga: Bambusz szál beszövésű, bambusz mintás, elasztikus jersey anyag

Matrac további tulajdonságai: A matrac oldalán végigfutó zipzárnak köszönhetően a huzat levehető, mosható. Moshatósága 40 fokon ajánlott. + Tapadókorongokkal ellátott alsó huzat a megfelelő rögzítésért.

Matrac doboz méret: (42x42x108 cm) 42 cm széles, 42 cm mély, 108 cm magas mindkettő méretű matrac esetén. A dobozba vákuumozva csomagolva.

 

Mi az a vákuum matrac és miért jó?

A vákuum matracok előnye a könnyű szállítás, akár külföldre, akár vidékre vagy csak a szomszéd utcába könnyen, kézben ellehet vinni. A vákuum matracok összetekerve érkeznek, és nem foglalnak nagy helyet. Vákuum matracoknál a komfort érzetben nem lesz változás és nem befolyásolja matrac keménységét sem.

Mi az a memory foam vagy emlékező hab.

A memória habot a 1970-es években fejlesztette ki a NASA az űr repülőgépeihez, majd pár évvel később kiadta kereskedelmi forgalomba. A memóriahab egy lágyabb hab, ami felveszi a testünknek a formáját alvás közben. A memóriahab milliméter pontosan leköveti a testünk helyzetét, a nagyobb nyomáspontok a testen (fej, váll, csipő) jobban belenyomódik a matracba és a gerincünk a megfelelő helyzetbe kerül. A memória habos matracot akiknek a ajánlják az orvosok, akiknek ízületi fájdalmaik, vérkeringési problémáik, alvatlanságba szenvednek vagy valamilyen gerinc problémáik vannak. Ezenfelül az alváskultúra szakemberek pedig mindazoknak, akik szeretik a lágyabb érzetű matracokat.

A Naturtex cégről

A Naturtex Kft. már 25 éve (1989 óta) dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Immáron hatodik éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének.

A cég fő profilja a tollal/pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása. Ezen kívül széles körű termékskálánkon megtalálhatóak az ágytakarók, ágyneműhuzatok, plédek és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök.

A Naturtex teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely lehetővé teszi a magyar vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást magas minőségű alapanyagok felhasználása mellett.

Vevőinkhez igyekszünk minél több csatornán keresztül eljutni, így az egész ország területén számos viszonteladóval rendelkezünk, termékeink az országos hipermarket-láncok üzleteiben is megtalálhatóak, emellett már évek óta webáruházat is üzemeltetünk.

– A Naturtex megbízható partner:

– piaci részesedés a magyar ágyneműpiacon 25-35 %

– 2011 óta a lehető legmodernebb gyártósorok

– folyamatos fejlesztések

– piaci igényekhez való gyors alkalmazkodás

– állandó magas minőség

– környezetbarát technológia (ISO 14001)

– sokéves szakmai tapasztalat a közületi piacon

– teljes körű szolgáltatás nyújtása az ajánlatkéréstől a kiszállításig

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Szállítási idő

Ár 90X200-as méretnél

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Naturtex Memory Bamboo matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close