-9%
, ,

Nanni Western matrac


 

 

189,900 Ft384,900 Ft

 

A Nanni Western matrac

Nanni Western  matrac egy 28 cm magas felső kategóriás speciális zsákrugós rugós  ortopéd matrac. A Luxus szállodák igényei alapján fejlesztették ki a matracot. A nanni Western  matracot egy kemény habréteggel látták el a  tökéletes ortopéd hatás elérése miatt. A Nanni Western  matrac fejlesztésénél a fő szempont, hogy a legjobb, speciális alapanyagokkal egy prémium luxus matracot fejlesszenek ki. A matrac kemény komfort érzetű.   A matrac magas sűrűségű habjainak köszönhetően, hosszú élettartamú, egy nagyobb súlyú ember is évekig kényelmesen tud rajta aludni.  A matrac 130 kg-ig terhelhető. Nanni Western matrac  zsákrugós rugós szerkezete fölött egy kemény tartós hideghabok biztosítják a kemény, de komfortos alvást. A Nanni Western  matrac  alvás közben megfelelő és ortopedikus alátámasztást nyújt a testnek.  A Nanni Western matracra 10 év garanciát vállal a gyártó. A szállítási határidő 8-10 munkanap. Amennyiben nincs készlete, úgy a szállítás 2-4 hét. A matrac normál csomagolásban érkezik.

Gyártói leírás a Nanni Western matracról

Extra komfortos hideghab Pillow top rétegével zavartalan és folyamatos pihentető alvást biztosít.  Abszolút ortopédikus matrac, zsákrugós rugós matrac. Egyedi kasmír gyapjú, testbarát, szövetének köszönhetően puha selymes tapintású, kiemelkedő magas komforttal rendelkezik. Magas sűrűségű új generációs hideghab rétegével, a kemény, de komfortos matracot kedvelőknek ajánljuk.

 A termék rendelkezik ÖKO TEX tanúsítvánnyal, (csak emberre és természetre ártalmatlan anyagokból készült) illetve CertiPur igazolással, mely tanúsítja, hogy a matracban lévő habok az öregedési folyamat alatt sem bocsátanak ki mérgező anyagot.

 Ezt a terméket választó vásárló éveken keresztül tartósan élvezheti a matrac kiváló tulajdonságait.

 Motoros ágyráccsal nem használható.

 Terhelhetőség: 130 kg

Matrac magassága: 28 cm ±1cm

Kasmír huzat

Természetes, tökéletes érintés, légáteresztő, mosható. Egzotikus érintés alvás közben! Az elegancia jelképe

A kasmírból készült szövetek évszázadok óta az elegancia szimbóluma a királyok és uralkodók számára. Kashmir szövetünk egy speciális keveréke a kasmír és viszkóz

 fonalaknak, mely kényelmes és egzotikus alvást biztosít. A Kashmir spirális szerkezete teljesen egyedi, és ez segít, hogy alvás közben a testhőmérséklet optimális szinten maradjon.

A Kashmir matrachuzat jellemzői:

  • Egyedülálló érintést biztosít a speciális kasmír keverék.
  • Kitűnő a négy évszakos használatra.
  • Miközben meleg télen, rost szerkezete miatt nyáron hűsít

Kasmír

A kasmír (chasmere) kecske a Himalája magas területein él. A hideg éghajlat miatt nagyon finom alsó pehelyszőrzettel rendelkezik, és a speciális gyapjak közt tartják számon. Olykor helytelenül kasmírnak nevezik a különlegesen puha juhgyapjút is, de valódi kasmírgyapjú csakis a kasmírkecske szőréből készül. A kasmír textíliák finomak, lágyak, és nagyon selymesek.

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

229

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

229

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Nanni Western matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close