Matrac tisztítás

Mivel cégünk nem foglalkozik matrac és kárpit tisztítással, viszont számtalan megkeresést kapunk ebben a témában ezért ezen az oldalon feltüntetjük a matrac tisztító partnerünk elérhetőségét és árait.

BIA-CLEAN Kft

Kárpittisztítás az alábbi településeken érhető el:

Budapest, Buda, Budatétény, Pest, Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Etyek , Érd,

Nagytétény, Páty, Törökbálint, Telki, Herceghalom, Zsámbék, Sóskút, Pusztazámor 

Extrakciós bútorkárpit és autókárpit tisztítás

A kárpittisztítást modern extrakciós géppel végezzük. A technológia lényege, hogy egy nagy teljesítményű pumpa két fúvókán keresztül bele permetezi a vegyszert a szövetbe, és közvetlenül utána a két szivattyú motorral rendelkező gép ki is szívja azt. Így elkerüljük a kárpit eláztatását. A vegyszeres kezelés után ugyanezzel a technológiával átöblítjük a kárpitot, hogy semmi vegyszer, illetve szennyeződés ne maradjon benne. Ezután kiszívjuk a maradék vizet, hogy a kárpit tisztítása után minél hamarabb használhassa bútorát. Egy-két óra helyben történő kigőzölgés és száradás után, por-, szennyeződés-, poratka- és baktériummentesen kapja vissza a fotelt, ülőgarnitúrát és bármely, lakásában található textilbevonatos bútorát. Nem kell huzatot cserélnie és a nem kell a kedvenc fotel, kanapé, ágybetét, matrac, ülőgarnitúra szállításával bajlódnia, már a helyszínen, rögtön a tisztítást követően meggyőződhet a technológia és munkánk eredményességéről.

A kárpittisztítás egészségi szempontjai

Miért kiemelten fontos az ülőgarnitúra kárpit, ágybetét, bútorkárpit tisztítása?

Mivel életünk 55-65%-át ágyban, fotelben és az autó ülésén töltjük így a legtöbb poratka az ágybetét, matrac és az autó ülőfelületén található.  A kanapé, az ülőgarnitúra és a székek kárpit és huzat részei szintén kényes felületek az atkák és szennyeződések szempontjából. Érdemes tehát rendszeresen, évente legalább egyszer tisztítani az autó üléseit matracot, ágybetétet, kárpitot, textilbevonatokat.  A házi poratka nagy mennyiségben megtalálható a plüssállatokban is, így ezek tisztítására is érdemes figyelmet fordítanunk. Közvetlen környezetünk és otthonunk tisztasága, családunk egészsége rohanó világunkban is megőrizhető, kis odafigyeléssel elkerülhetjük az akkut betegségek kialakulását (asztma, porallergia, stb.). Ha évente két alkalommal, a megfelelő antibakteriális technológiával tisztítjuk az ágybetétet és ülőbútor kárpitot, nemcsak gyönyörködhetünk tisztaságukban, de egészségünkért is sokat teszünk.

Kárpittisztítás árak – ülőgarnitúra, bútorkárpit tisztítása

2.500 Ft/ ülőfelület
Sarok garnitúra kihúzható ágybetét tisztítás 3000 Ft
Fotel tisztítás 3000 Ft
Párna tisztítás 900-1200 Ft / db
Kárpit fertőtlenítés – antibakteriális eljárással 2.500 Ft/ ülőfelület
Matrac és ágybetét tisztítás – szimpla méret egy oldal
3.000 Ft / matrac
Matrac és ágybetét tisztítás – szimpla méret két oldal
4.800 Ft / matrac
Fejtámla tisztítás szimpla méretnél
750 Ft
Matrac és ágybetét tisztítás – francia ágy méret egy oldal
5.000 Ft / matrac
Matrac és ágybetét tisztítás – francia ágy méret két oldal
7.200 Ft / matrac
Fejtámla tisztítás francia ágy méretnél
1.500 Ft
Szék kárpit tisztítás
900-1500 Ft / db

Telefon:  06-20-662-8378, 06-30-213-6236

Email: karpittisztito@gmail.com

Weboldal: http://www.szonyeg-tisztito.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SHOPPING CART

close