Fizetési módok

A matrac rendelés után többféle képpen fizethetünk. A webáruházunkban a fizetési módokat úgy alakítottuk, hogy mindenki számára előnyős legyen a matrac vásárlás fizetése. Fizetésnél lehet előre is és a matrac megérkezését követően rendezni a vételárat.

Fizetési módok.

Utánvétes fizetés esetén:

Amennyiben a vásárlás leadásánál utánvétes fizetést választott, úgy a megrendelésnél nem kell fizetni. Amikor a matrac megérkezett hozzánk és leegyeztettünk egy szállítási időpontot, amikor futár kiviszi a csomagot, akkor kell fizetni neki készpénzben. Bizonyos matracok és matrac méretek esetében előleg megfizetése szükséges, ez matractól és mérettől függően 30-50 % között van. Így a futárnak csak a hátralékot kell fizetni.

Banki átutalásos fizetés:

Van lehetőség az átutalásos fizetésre, amit lehet a megrendelés után közvetlenül, illetve a matrac megérkezése után a szállítás előtt fizetni. Minden esetben egy előlegbekérőt vagy hátralékbekérőt küldünk emailben banki átutalásos fizetés esetén. Az utalásról ÁFÁS számlát küldünk majd a kiszállításkor. Bizonyos matracok vásárlása esetén előleg megfizetése szükséges a matrac rendelés elindításához.

 

matrac fizetés, fizetés gyorsan, matrac vásárlás, matracok fizetése, matrac paypal, matrac átutalással, fizetési mód matrac vásárlás esetén

 

A matrac fizetéssel kapcsolatos kérdésed itt a kommentben is felteheted. 24 órán belül válaszolunk neked. Amennyiben itt teszed fel a kérdésedet mások is látják, így ezzel nekik is segítesz.

8 thoughts on “Fizetési módok

  1. Matracom

   Forgalmazunk olyan matracokat amik elszámolhatóak egészségpénztári számlára. Elszámolhatóak a Konfor matracok és a Best Dream matracok nagy része, valamint a Naturtex memóriahabos párnái és a Medisan termékcsalád.

 1. Vidáné Rita

  Erzsébet ajándék utalvány beszámítható a vételárba?

  1. matracom webáruház Post author

   Kedves Vidáné Rita!

   Sajnos jelenleg nem tudjuk elfogadni az Erzsébet ajándék utalvány!

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

 2. Láposi Mária

  Egészségpénztári kártyával kiegyenlíthető a vételár?

  1. matracom webáruház Post author

   Kedves Láposi Mária!

   Egészségpénztári kártyával a budapesti Mintaboltunkban tud fizetni. Melyik Egészségpénztár lenne, mert nem mindegyiket fogadja el a terminál?

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

 3. Alex

  Kérdésem volna, hogy lehet-e paypallal fizetni? Az oldalon fel van tüntetve, de rendeléskor nem hoz fel ilyen opciót…

  1. Matracom

   Tisztelt Alex!

   A PayPal fizetési opció jelenleg nem üzemel webáruházunkon. A fizetési módok a közvetlen banki átutalás, valamint az utánvét.

   Üdvözlettel:
   Kincses Dénes

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*