, , , ,

Best Dream Memory Comfort memóriahabos vákuum matrac


 

A Best Dream Memory Comfort egy 18 cm magas memóriahabos vákuumcsomagolt matrac. A matrac félkemény 120 kg-ig terhelhető matrac 8 év garanciával.

84,900 Ft212,900 Ft

 

Amit a Best Dream Memory Comfort vákuum matracról tudni lehet.

A Best Dream Memory Comfort matrac egyik legnépszerűbb memory matrac a Best Dream kínálatában. A Memory Confort matrac egy 19 cm magas félkemény vákuum matrac. A mag összetétele 16 cm hideghab és 2 cm komfort memória hab található. A Best Dream Memory Comfort vákuum csomagolásban kapható, így a szállítása is egyszerűbb, mint a hagyományos matracokénál. A matrac 120 kg-ig terhelhető, így nagyobb súlyú embert is elbír, úgy, hogy a matrac hosszú évekig bírni fogja.  A matrachuzat fix nem levehető. A gyártó 8 év garanciát vállal a matracra.

BAYGARD® HUZAT Hosszan tartó por-atka elleni védelmet nyújt, vízta- szító tulajdonsága van. A huzat anyag szálait látha- tatlan szennyeződés gátló védő réteg borítja, mely megakadályozza a szövet kifakulását, összeragadá- sát ezáltal megfelelő szellőzést biztosít.

• BAYGARD® huzat 2 cm memoryhabbal (50 kg/m3) steppelve

• 16 cm poliuretán mag 28 kg/m3 sűrűségű

• BAYGARD® huzat

 

Kiknek ajánljuk a Best Dream Memory Comfort matracot?

A Best Dream Memory Comfort matracot mindenkinek alánjuk, aki szereti a félkemény érzetű matracokat. A félkemény érzet mellett érezhető a memória hab előnye, ami a matracot komfortosabbá teszi. Azok az embereknek egy tökéletes választás, akik egy jó áru olcsóbb matracot szeretnének nagy teherbírással és magas élettartammal.

Mi az a vákuum matrac?

A vákuum matrac egy könnyen szállítható matracokat jelenti. A vákuum matracok összetekerve érkeznek, ezért akár külföldre is gyorsan és helytakarékosan szállíthatók. A vákuum matracokat agyárban összepréselik és összetekerik. A vákuum matracok dupla csomagolásban vannak általában, így biztosságosabb is, mint a hagyományos csomagolási technika.

Mi a memória hab matracok előnye?

A memória hab matracok legnagyobb előnye a jó formakövetés. Tökéletesen felveszi a testünk formáját, így a gerincproblémákban, ízületi fájdalmakban szenvedőknek tőéletes választás.

–          Jó formakövetés

–          Hosszú élettartam

–          Egészségügyi szempontból az egyik legjobb választás

–          Pihentetőbb alvás

Amit a Best Dream matracról tudni kell!

A Best Dream az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb matracgyártó Magyarországon. Számos kiemelkedő minőségű nagy sűrűségű hideghab matracai hamar elterjedtek az emberek között. A gyártó jó minőségű, hosszú garanciavállalással gyártja különféle matracait. A Best Dream matracai főként könnyen szállítható vákuum kiszerelésben kaphatóak. A Best Dream matracok előnye a minőség és hosszú garancia vállalás.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Based on 1 review

0.0 overall
0
0
0
0
0

Add a review

 1. Tamás

  Hányféle ilyen nevû matrac létezik, mivel máshol ugyan erre 15 év garanciát vállal a gyártó, illetve a huzat anyaga hol jacquard, hol bayscent hol coolmax? Mi a különbség?

  Tamás

  • matracom webáruház

   Kedves Tamás!

   A Best Dream memory Comfort matracból egyfajta létezik. A matracot viszont folyamatosan fejlesztik, ezért lehet a különbség más weboldalakon. A jelenleg a matrac 19 cm magas és a huzata a 2015 hivatalos Best Dream prospektus szerint a következő:

   BAYGARD® HUZAT Hosszan tartó por-atka elleni védelmet nyújt, vízta- szító tulajdonsága van. A huzat anyag szálait látha- tatlan szennyeződés gátló védő réteg borítja, mely megakadályozza a szövet kifakulását, összeragadá- sát ezáltal megfelelő szellőzést biztosít.

   A Best Dream Memory Comfort matracra mindig is 8 év garancia volt. A matrac keménysége 10 skálán 6-os, ami egy félkemény matracnak felel meg.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close