, , ,

Best Dream Memory Bamboo vákuum matrac


 

A Best Dream Memory Bamboo egy 18 cm magas memory vákuum matrac. Amely 14 cm hideghab + 4 cm memória habot tartalmaz. A matrac félkemény, enyhén lágy, 120 kg-ig terhelhető matrac 10év garanciával.

115,900 Ft288,900 Ft

 

 

Amit a Best Dream Memory Bamboo vákuum matracról tudni lehet.

A Best Dream matrac gyár sikeres vákuum matracai mellett megjelent a Best Dream Memory Bamboo matrac is. A Best Dream memory bamboo egy 18 cm magas vákuum matrac. A mag 12 cm hideghab és 4 cm memory hab vagy más néven emlékezőhabból áll. A Best Dream Memory emlékezőhab matrac félkemény matrac. A memória hab réteg miatt a Memory Bamboo matrac enyhén lágy érzetet kelt. A Best Dream Bamboo matrac 120 kg terhelhetőséggel messze kiemelkedik a legtöbb matracok közül. A Best Dream Bamboo matrac huzata egy speciális bambusz szállal átszőt matracszövet. A bambusz szövet szabályozza a test hőmérsékletét, ennek hatására a matrac télen kellemes meleget, nyáron pedig a bambusz huzat evezeti a meleget és a nedvességet. A Bambusz szálaknak köszönhetően a matrac nagyon jól szellőzik. A huzat anti allergén és kevésbé fog megtelepedni a matracban a poratka és egyéb gombák. A speciális huzat 60 fokon mosható! A gyártó a matracra 10 év garanciát vállal.

1. Bamboo levehető – mosható huzatanyag

2. Antiallergén töltet

3. Szigetelőréteg nem szőtt textíliából

4. A matrac magvának felső rétege Mindfoam, az ún. lusta hab, magasság 4 cm

5. A matrac magjának alsó rétege Waterfoam, az ún. hideg hab

 

 

Kiknek ajánljuk a Best Dream Memory Bamboo matracot?

A Best Dream Memory Bamboo matracot azoknak a vevőnek alánjuk, akik szeretik a belesüllyedősebb lágyabb matracokat. Az emlékező memory hab előnye a tökéletes formakövetést biztosít. Így egy kivalló matrac azoknak, akiknek ízületi fájdalmaik, vérkeringési vagy gerinc problémáik vannak.

Mi az a vákuum matrac?

A Best Dream kínálatában a Memory Bamboo matrac is vákuumcsomagolva érkezik. A Vákuum matracok egy speciális csomagolási technikával a gyárban összepréselik és feltekerik, ezért a matrac szállítása roppant egyszerű. Nem minden matracot lehet vákuum csomagolni. A matracgyártók a folyamatosan bővülő és növekvő piaci helyzet miatt döntöttek a vákuum csomagolás mellett, viszont néhány típust nem tudnak megoldani ezzel a csomagolási technikával. Például a kókusz matracokat nem lehet ezzel a vákuum csomagolási móddal szállítani, mivel sok alapanyag törik.

Mi a memória hab matracok előnye?

A memória hab legjobb tulajdonsága a test formakövetésében rejlik. A memória matracok tökéletes formakövetésének köszönhetően, a test nagyobb nyomáspontjai jobban belesüllyednek a matracba, így a gerinc megfelelő alátámasztást fog kapni. A memory foam matracokat az orvosok és az alváskultúra szakemberei is azoknak ajánlják legfőképpen, akik vérkeringési problémáik, gerinc, ízületi fájdalmakban, csontritkulásban vagy álmatlanságban szenvednek.

Amit a Best Dreamről tudni kell!

A Best Dream az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb matracgyártó Magyarországon. Számos kiemelkedő minőségű nagy sűrűségű hideghab matracai hamar elterjedtek az emberek között. A gyártó jó minőségű, hosszú garanciavállalással gyártja különféle matracait. A Best Dream matracai főként könnyen szállítható vákuum kiszerelésben kaphatóak.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Eddig 2 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Tündi

  Szerintem nem félkenény/enyhén lágy, hanem határozottan kemény matrac!

  Tündi

  • matracom webáruház (megerősített tulajdonos)

   Kedves Tündi!

   A matrac hivatalosan félkemény érzetű. Azt, hogy kinek milyen komfortot ad, az befolyásolja a hozott komfort, hogy eddig milyen matracunk volt és a testsúly is. A kisebb súlyú embereknek keményebb érzetet adhat.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

 2. László

  Üdv.
  A kérdésem az lenne, hogy a matrac mindkét oldala használható e? (forgatható e?)
  Köszönöm.

  László

  • matracom webáruház (megerősített tulajdonos)

   Kedves László!

   A Best Dream Memory Bamboo egy oldalas matrac ezért nem forgatható, mert akkor a memory hab réteg alulra kerül és azzal elveszti memory előnyét. A matracot fej-láb irányban lehet forgatni, sőt célszerű egyszer egy évben.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

KOSARAM

close