* Ingyenes szállítás országosan *

Ingyenes szállítás az országban!

 

A Matracom.hu webáruházban történő vásárlás során, minden matracot ingyenesen házhoz szállítunk az ország területén bárhova. Ezért kényelmesen rendelhet otthonából, legyen az Budapest, Debrecen, Szeged, vagy akár egy kis község az országban, Mi kivisszük a matracot INGYEN! A szállítás gyors és megbízható.

matracom.hu_mpl_dpd

MPL és DPD matrac szállítás ingyenes

 

Szállítási feltételek:

 • 15 ezer fölötti vásárlás, és minden matrac esetén a kiszállítás ingyenes
 • amennyiben nem éri el a 15 ezer forintot, abban az esettben egy minimális kiszállítási díjat számolunk fel ennek a díja 1500 forint.

Nem számít milyen matracot vásárolsz, legyen az bonell, zsákrugós, memory foam, bio, vagy gyerekmatrac az ingyenes szállítás minden matracra vonatkozik.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

A megrendelt matrac vagy párna először hozzánk érkezik meg. Amikor a termék már itt van nálunk, aznap telefonálunk és leegyeztetünk egy szállítási időpontot.

Alap esetben hétköznaponként történik a szállítás. Bizonyos városoknál különdíj ellenében lehet szombati kiszállítást is kérni. A Szombati szállításnak a költsége 3000 Ft. Vasárnaponként nincs szállítás.

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. Kártyás fizetésre nincs lehetőség.

 Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

 

 

Házhozszállítási kulcsszavak: matrac szállítás, matracok szállítása, matrac ingyen szállítás, matrac ingyen házhozszállítás, matrac ingyen házhoz szállítás, Házhoz szállítás, házhozszállítás, matrac kiszállítás, matrac rendelés, matrac ingyen szállítás

 

 

Ha bármilyen kérdésed lenne a szállítással kapcsolatban nyugodtan telefonálj, vagy kérdezd meg itt a kommentben.

2 thoughts on “* Ingyenes szállítás országosan *

 1. bara gabriella

  Üdvözlöm!
  Érdeklődöm,hogy Életút EP-i számlára vennék Best Dream Memory Bamboo matracot,amelyhez orfi,vagy gyemszi szakvélemény kellene.Ez megoldható-e? Illetve érdekelne,hogy milyen ajándékpárna jár a rendeléshez?köszönöm

  1. matracom webáruház Post author

   Kedves Bara Gabriella!

   A Best Dream Bamboo matrac elszámolható egészségpénztárra, mert az összes engedély megvan hozzá. Felhívtam az Életút Egészségpénztárat és minden további nélkül elfogadják a EP számlát. Amire szükség van a rendelésnél az pénztár neve címe, a tag neve, címe és a tagi azonosítója. A matrac rendelés esetén csütörtökön érkezne meg hozzánk!

   További szép napot!

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*