, , , ,

Best Dream Wools vákuum matrac

(2 vásárlói értékelés)

70,900 Ft176,900 Ft

 

best dream wools azonnal

Készleten lévő Best Dream Wools matracok: 80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm ,160×200 cm 180×200 cm

Best Dream Wools matracot ki tudjuk szállítani 1-3 munkanap alatt! Az 1-3  munkanapos szállítást abban az esetben tudjuk teljesíteni, amennyiben a rendelést délután 19 óráig leadják!

Amit a Best Dream Wools vákuum matracról tudni lehet
A Best Dream családjba tartotó Wools vákuum matrac népszerűsége a feszes ortopéd kialakítású matracban rejlik. A Best Dream Wools matrac egy speciális Biocell hideghab magból áll, amely kiválló formakövetést biztosít. A Wools matracok egy kemény érzetet biztosítanak,  így mindenkinek ideális, aki szeret egy keményebb felületen aludni és egy feszesebb matracra vágyik. A matracmag nagyon jól vezeti el a nedvességet, ezt az összefüggő molekuláris szerkezetének köszönhető. A matrac nagyon jól szellőzik. A Best Dream Wools vákuum csomagolásban érkezik, így a szállítás is könnyebben megoldható. A matrachuzat téli-nyári oldala, az egyik oldala 100% merinói gyapjúból van, míg a másik egy antiallergén pamut rétegből áll. A matrac 120 kg-ig terhelhető és a gyártó 10 év garanciát vállal a matracra.

1. 100% GYAPJÚ bevonat Téli oldal
2. Légáteresztő gumírozott réteg
3. Ortopédiai poliuretán kemény mag
4. Légáteresztő gumírozott réteg
5. Antiallergén Pamut réteg nyári oldal

 

Kiknek ajánljuk a Best Dream Wools matracot?

A Best Dream Wools matracot azoknak alánjuk, aki egy kemény és feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban. Kivalló nedvesség elvezetésű és nagyon jól szellőző matracmaggal rendelkezik, így az izzadósabbaknak egy tökéletes választás lehet. Ezenfelül az egyik oldala a matracnak 100% merinói gyapjú huzatos, így a téli estéken a fázósabbak egy melegebb érzett kapnak, ezenfelül allergén hatást a gyapjú és a pamut oldalon egyaránt.

 

Mi az a vákuum matrac?

A Vákuum matrac egy csomagolási technika, a könnyebb szállíthatóság miatt a matrac gyártó cégek kitalálták, hogy a hideghab matracokat vákuum csomagolásban fogják szállítani. Ennek az előnye, hogy sokkal kisebb helyen is szállítható a matrac, úgy, hogy nem megy a minőség a tartósság. Rovására. Vagyis a vákuum matracok egy hengerbe összetekert matracot jelentenek. Amit a Best Dream matracról tudni kell! A Best Dream márka mára már igen elterjed lett a kis országunkban. A Best Dream kínálatában számos vákuum csomagolású matrac található, ezek, mind igen jó minőségű hideghab maggal rendelkeznek, így a Magyarországra egy olyan gyártó is bekerült, ami ár-érték arányban kivalló és jó minőségű nagy teherbírású matracokat gyárt. A matracokra ezenfelül a hosszú múltál rendelkező matracgyártó cég 10 év garanciát vállal.

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Based on 2 reviews

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Nagy Györgyné (megerősített tulajdonos)

  Azt hiszem, hogy nem csináltam rossz vásárt fenti matraccal. Nekem ezelőtt Dormeo volt, de ezt egy napon nem említeném vele. Sok reményt fűztem a BEST DREAM WOOLS VÁKUUM MATRAC-hoz, de úgy érzem, hogy nem csalódtam benne! Gyógyír a derekamnak ez a keménység.
  Örülök, hogy részese lehetek ennek az élménynek!
  Köszönöm
  Nagyné Éva

  Nagy Györgyné

  • matracom webáruház

   Kedves Nagy Éva!

   Nagyon szépen köszönjük a visszajelzését. Remélem a továbbiakban is meg lesz elégedve a matraccal. Továbbiakban is nyugodtan forduljon hozzánk matracvásárlás vagy tanács esetén.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

 2. Büki Rudolf

  Tisztelt Cím arról érdeklődnék hogy ez a matrac meg felelne motorosan mozgatható ágykerethez

  Büki Rudolf

  • matracom webáruház

   Kedves Büki Rudolf!

   Sajnos a Best Dream Wools matrac nem használható motoros ágyrácson, mert túl merev a matrac ahhoz, hogy a hab ne törjön meg. Illetve a gyapjú réteget is tönkreteheti. Motoros ágyrácshoz 100% latex (kókusz réteg nélküli vagy kizárólag hullámkókuszos) matracok a megfelelőek vagy néhány habmatrac. Motoros ágyrácson használható habmatracunk például a SleepConcept Smart memo matrac

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

 3. Czene János

  Létezik olyan melyben a gyapjú réteg belül van a huzaton? Illetve hogyan tudom megállapítani hogy eredeti?

  Czene János

  • matracom webáruház

   Kedves Czene János!

   A Best Dream Siglo matracon a gyapjú réteg a huzaton belül található. Amennyiben szerepel a gyártói leírásban, hogy téli nyári oldalas, gyapjú réteggel ellátott a huzat, úgy minden esetben van benne gyapjú réteg. Sajnos nem tudja megállapítani a gyapjú réteg milyenségét, sajnos a legtöbb téli nyári oldalas gyapjús matracoknak nem levehető a huzata, a gyapjú réteg miatt. A gyapjút nem lehet mosni!

   A Best Dream Siglo matrac gyártói leírása:

   “SILVER & LIFE” huzat (téli oldal)
   Gyapjú – Vatelin réteg belülről a huzathoz steppelve (téli oldal)
   Légáteresztő gumírozott réteg
   18 cm ortopédiai poliuretán kemény mag (32 kg / m3 sűrűségű)
   Légáteresztő gumírozott réteg
   “SILVER & LIFE” huzat (nyári oldal)

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close