, , ,

FlexyFlex Hard matrac


A FlexyFlex Hard matrac feszes kemény komfortú hideghab matrac. A matrac 22 cm magasságú, tökéletes ortopéd alátámasztással rendelkező matrac. Az Olasz Flexy Flex 15 év garanciát vállal termékére.

91,900 Ft204,900 Ft

FlexyFlex Hard matrac

A FlexyFlex Hard matrac 22 cm magasságú kemény komfortú (10-es keménységi skálán 9-es keménységű) matrac. A matrac magját kiemelkedően sűrű hideghab alkotja, ami megadja a matrac kemény komfortérzetét. A matrac huzata magas ezüsttartalmú, teljesen antiatkás Anti-Mite huzat, ami levehető és 30- 40 fokon mosógépben mosható. A FlexyFlex Hard matrac oldalankénti terhelhetősége kiemelkedő az átlagos matracokhoz képest, eléri a 150 kg-ot. A Hard matracra a gyártó 10 év garanciát vállal rendeltetésszerű használat mellett. A FlexyFlex Hard matrac vákuumcsomagolt matrac.

A FlexyFlex Hard matrac tökéletes választás azoknak, akik a keményebb komfortú feszes matracokat kedvelik.

anti-mite
ANTI-MITE huzat

Anti-Mite:

– comfort érzés

– antibakteriális

– antisztatikus

– mosható

Az Anti-Mite egy rendkívül jó választás a biztonságos, egészséges és mély alvás érdekében.

Az Anti-Mite harcol a baktériumok és a penész ellen alvás közben, köszönhetően az ezüst ionoknak, és így biztosítja a kiváló védelmet és frissességet egész éjjel.

Köszönhetően az Anti-Mite szövetnek, a baktériumok elpusztulnak.

Az Anti-Mite matrachuzat előnyei:

– Antibakteriális

– Higiénikus

– Semlegesíti a szagokat

– Környezetbarát

– Stresszoldó hatás

Az Anti-Mite szövetnek nincs mellékhatása, nem irritálja a bőrt, mosható, illetve szárazon is tisztítható. Többszöri mosás után is, az Anti-Mite megtartja tulajdonságait és higiénikus szerkezetét.

Az Anti-Mite szövet megfelel az Öko- Tex ® és Standard 100 higiéniai és frissességi előírásainak.

FlexyFlex matracok Cseh Laci ajánlásával!

„A csúcsteljesítményhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő pihenés és a jó alvás. A FlexyFlex matracok ehhez ideális megoldást kínálnak. Mindenkinek ajánlom őket!”

Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac? Szivacs matrac vagy hideghab matrac?

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben.

A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál. A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen antiallergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében.

A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is.

Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

A hideghaboknál nem elhanyagolható a hab sűrűsége sem. Minél sűrűbb az anyag annál tartósabb is lesz. Az olcsó matracokban a hideghab kisebb sűrűségű, vagy esetleg nem is hideghab van az ágybetétben. Célszerű 30-35 kg/ m3 sűrűségű hideghab matracot választani a mindennapi alváshoz. A 25 kg/m3 alatti sűrűségű hab matracok gyerek, ifjúsági vagy vendégágyba ajánlottak, hogy élettartamban megfelelő legyen, és ne feküdjük ki pár év alatt az ágybetétünket.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Komfort

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

,

suly-korlat

3348

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Komfort

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

,

suly-korlat

3348

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “FlexyFlex Hard matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close