, , , , ,

FlexyFlex Memory Bamboo matrac


119,900 Ft266,900 Ft

FlexyFlex Memory Bamboo matrac

A Flexy Flex Memory Bamboo matrac egy felső kategóriás, újonnan kifejlesztett ortopéd matrac. Magját ideális sűrűségű AirPur hideghab alkotja, mely megfelelő alátámasztást biztosít. A felső rétegen lévő 3 cm memóriahab kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá huzatban lévő 2 cm még kényelmesebbé teszi. A levehető és mosható bambusz szálakkal átszőtt huzat 3D szellőcsíkkal van ellátva, amely biztosítja a matrac szellőzését és a higiénikus alvást.

A Flexy Flex Memory Bamboo 22 cm magas és feszesebb félkemény komfortú (tízes skálán 4-es keménységű) matrac. A matrac 4 különböző keménységi oldallal rendelkezik, szabadon variálható a keménysége, mivel a matrac huzatba 2 cm memory réteg van steppelve, így ha megfordítjuk a huzatot, az alap 2 keménység mellé + 2 keménységi oldalt kapunk. A bamboo matrac variálható keménységei: 4-7-8-9 a tízes skálán.

Keménység: 3+2 cm memory (4 a tízes skálán )

Keménység: 3  cm memory (7 a tízes skálán )

Keménység: 2  cm memory (8 a tízes skálán )

Keménység: nincs memory réteg (9 a tízes skálán )

 

flexflex Memory bamboo matrac
flexflex Memory bamboo matrac

 

A gyártó 10 év garanciát vállal a Flexy Flex Memory Bamboo matracra. A matrac belső magját egy 15 cm magasságú 30 kg/m3 sűrűségű hideghab alkotja. A Flexy Flex memory bAmboo matrac vákuum csomagolva érkezik a könnyebb szállítás miatt. A Flexy Flex Bamboo matrac 160 kg-ig terhelhető és a gyártó 10 év garanciát vállal a matracra.

Kiknek ajánljuk Flexy Flex Memory Bamboo  matracot?

A Flexy Flex Memory Bamboo matracot  azoknak embereknek ajánljuk, akik sok matrac próbálkozás után nem szeretnének lyukra futni a következő matraccal. 4 féle különböző keménységű matracot kapunk 1 matracba, ezáltal komfortban nagyon nehéz félre lőne a Flexy Flex Memory Bamboo matracnál. A matrac nagy terhelhetőségű, magas garanciavállalással!

 

Mi az a vákuum matrac?

Gondolom te is gondolkodtál már azon, hogy, hogyan fogod hazavinni a megvásárolt matracot, mondjuk egy 180×200 méretben. Ez nem könnyű feladat. Vagy ingyenesen kiszállítja a cég, mint Mi is, vagy saját szállítással. Viszont nem könnyű betuszkolni a kocsiba egy nagyméretű matracot. A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac gyárban összepréseli, kiszorítják a matracból a levegőt és egy összetekerik henger alakba. Így könnyen szállítható a matrac és akár egy személygépkocsi csomagtartójába is belefér.

 

Flexy Flex matracok Cseh Laci ajánlásával!

„A csúcsteljesítményhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő pihenés és a jó alvás. A Flexy Flex matracok ehhez ideális megoldást kínálnak. Mindenkinek ajánlom őket!”

Cseh László
Cseh László

 

 

A FlexyFlex Olaszországban alakult 1973-ban, azzal a céllal, hogy ügyfelei számára a folyamatos kutatás, fejlesztés és innováció által a legjobb minőségű anyagokból, kiváló matracokat gyártson. Sikerünk alapja a sok éves tapasztalatban, a kiváló termékekben és a részletekre való különös figyelemben rejlik. Gyártunk matracokat memória habból, 100%-os tisztaságú latex habból, gyógynövény kivonatokkal átitatott habból, tűzálló habból ill. aromakapszulás habokból. A matrac huzatok csak a legjobb minőségű elasztikus- és az innovatív technológiának köszönhetően a legmodernebb anyagokból készülnek, mint pl. Coolmax, Bayscent, Biokerámia, Sanifresh és Ginko biloba.

FLEXYFLEX TÖRTÉNETE

A cég 1973-ban alakult egy raktárban Mr. Bruno Ceccoliho által. A kezdeti termelés csak egyetlen rúgós matrac volt. Ebben az időben többnyire a helyiek igényeit elégítettük ki. A 80-as évek közepétől kezdtünk foglalkozni az innovatív vákuumcsomagolt matracokkal. Ennek köszönhető, hogy ma már világszerte ismertek vagyunk. A vállalat büszkesége, hogy optimalizálja a szállítási költségeket a vákuumcsomagolásnak köszönhetően, ami lehetővé teszi a matrac méretének csökkentését 90%-kal, miközben biztosítja a maximális higiéniát és környezetbarát. A 90-es évek közepén költözött a cég a mai telephelyre. A gyártás fő alapja a magas minőségű anyagok. 2000 óta a FlexyFlex folyamatosan bővíti látókörét és fő forrása lesz a külföldi ügyfelek számára. Jelenleg több, mint 30 országb exportáljuk a termékeket.

FLEXYFLEX FŐBB JELLEMZŐI:

– egyedi gyártás

– alkalmazkodás az ügyfél személyes szükségleteihez

– figyelem a részletekre

– folyamatos innováció

– állandó fejlesztés

– új anyagok alkalmazása

A cég kezdetektől fogva minden egyes terméket Pratóban, Toszkánában állít elő, csak szakképzett olasz személyek által. A termelés nagyon szigorú tesztelés ill. ellenőrzés alatt folyik, 100%-ban olasz alapanyagokból, mely garantálja a kiváló minőséget és a 10 éves garanciát.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Komfort

,

Gyártó

Felső Komfortréteg

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

8416

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Komfort

,

Gyártó

Felső Komfortréteg

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

8416

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FlexyFlex Memory Bamboo matrac”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close