, , ,

Ted Ergo Disc 7 zónás matrac


101,700 Ft194,800 Ft

Ted Ergo Disc matrac leírás

A Ted Ergo Disc egy speciálisan profilozott 7 ergonómiai zónás kialakításával a lehető legjobban követi a test formáját, ezzel megfelelő alátámasztást biztosítva a testnek. A matrac 20 cm vastagságú, 3 rétegű speciális HR hideghabból áll.

Az Ergo Disc matrac a test anatómiai felépítését figyelembe véve készült. Minőségi alvási termék, új technológiával készült több rétegű profilozással és komfort zónákkal. A matrac közepében elhelyezkedő hideghab réteg biztosítja a megfelelő alátámasztást a gerinc számára és rugós érzést biztosít a használó számára. A termék oldalán megtalálható 3D-s textil garantálja a megfelelő levegőáramlást és szellőzést. A matrac használata nyugalmat, kényelmet és teljes körű kényelmet biztosít alvás közben. Észrevétlen elalvást és kipihent ébredést tud biztosítani.


A speciális zónánanak köszönhetően kiemelkedően jó szellőző képességekkel rendelkezik a matrac.

Cipzárás huzat: Neo Vogue textil antisztatikus kezeléssel (1,0% Lycra, 91,6%PES, 7,4% VIS), 3D-s textil 100% PES.
Maximum súlykorlát: 120kg
Matracmagasság: 20 cm
Garancia: 8 év

Ergo Disc matrac banner
Ergo Disc matrac banner

Mi az a vákuum matrac?

A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac összetekerve érkezik. Ez a könnyebb szállítás miatt előnyős. A gyárban kiszorítják a matracból a levegő és összetekerik azokat. Viszont nem minden matracot lehet vákuum csomagolni. A rugós matracokat, kókuszmatracokat nem szokták vákuum csomagolni, mivel a rugó és a kókusz is törik feltekerés esetén. Mondjuk Kínában a bonell rugós matracokat is vákuum csomagolják, viszont nem tekerik fel. Azokat a matracokat sem szokták mindig vákuum csomagolni, amelyiket lehetne. A vákuumcsomagoláshoz egy nagyobb beruházás szükséges, és nem feltétlen lenne kifizetődő a kisebb matracgyártó cégeknek. Vagyis nem általánosítható, hogy bizonyos matrac típusok vákuum csomagoltak, mert gyártója válogatja, hogy melyik csomagolási módot alkalmazzák. A vákuumcsomagolású matracokra kibontás után 24 óráig nem lehet ráfeküdni, ugyanis ennyi idő kell, hogy a matrac visszanyerje eredeti alakját és megszívja magát levegővel.

A Ted matracgyártó cégről

A Ted matracok Bulgária egyik vezető matracgyártó vállalata. A Ted matracok gyártását az 1995-ös években kezdék meg és 3 évvel később a védjeggyel ellátott Ted matracok a 3 legsikeresebb Bulgáriai matracgyártók között szerepelt. A Ted matracgyár az évek folyamán az egyik legmodernebb és legfelszereltebb gyárai közé került, a gyár alapterülete 22.000 négyzetméter. A gyár indulása utáni években már exportálta is matracait és Europán belül a legnagyobb országokban is megjelentek. A matracokat a gyár technológia fejlődése melett folyamatosan fejlesztették, hogy az emberek minden igényét kielégítve és egy prémium kategóriás matrac kerüljön a piacra. A matracok magas minőségű alapanyagokból készítették és tökéletes ergonómiai kialakítást kaptak. A Ted matracok magyarországi megjelenése követően, még abban az évben sikersen elterjed a vásárlók körében.

 

 

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , ,

Zónák száma

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Szállítási idő

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , ,

Zónák száma

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Ted Ergo Disc 7 zónás matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close