, , , ,

Best Dream Memory Duet memóriahab vákuum matrac


 

A Best Dream Memory Duet egy 20 cm magas memóriahabos vákuummatrac. A matrac félkemény és 130 kg-ig terhelhető. 5 cm memory komfort réteget tartalmaz.

104,900 Ft261,900 Ft

 

Best Dream Memory Duet azonnal

Készleten lévő Best Dream Duet matracok:  90×200, 160×200 cm. 180×200 cm

Best Dream Wools matracot ki tudjuk szállítani 1-3 munkanap alatt! Az 1-3  munkanapos szállítást abban az esetben tudjuk teljesíteni, amennyiben a rendelést délután 19 óráig leadják!

Amit a Best Dream  Memory Duet vákuum matracról tudni lehet

A Best Dream Memory Duet memórihabos matrac a Best Dream prémium kategóriás memory hab matraca. A matracban ötvözve van a kényelmes komfort érzet és a páratlan minőség. A Memory Duet vákuum matrac egy 20 cm magas, vákuum csomagolt matrac. A matrac tartómagja egy 13 cm magas nagy sűrűségű hideghabból áll.  A hideghab fölött egy 3 cm + 2cm magas memóriahab réteg található. A két memory réteg között egy légáteresztő gumírozott réteg van, hogy a memória hab a matracban jobban szellőzzön, és ne legyen nyáron meleg.  A Best Dream memory Duet matrac félkemény érzetével tökéletes választás egy pihentető alváshoz. A lusta hab miatt tökéletes alvási környezetet biztosít mindenki számára. A memory hab réteg pihenteti az izmokat és a testnek egy ortopéd alátámasztást ad. A Memory Duet matrac huzat anyaga egy elasztikus pamutból áll. Ez a speciális huzat, ami extra gyorsan vezeti el a nedvességet, így kevésbé fogunk beleizzadni a matracba. A huzat fix huzattal kapható.  A matrac 120 kg-ig terhelhető és a gyártó 10 év garanciát vállal a rá.

1.Külső huzat anyag – elasztikus pamut

2.Viszkoelasztikus hab – 2 cm Memory réteg anyaghoz steppelve

3.Légáteresztő gumírozott réteg

4.Viszkoelasztikus hab – Memory réteg 3 cm

5.Ortopédiai poliuretán kemény mag

Kiknek alánjuk a Best Dream Memory Duet vákuum matracot?

A Best Dream Memory Duet matrac a félkemény érzetével és az 5cm magas memory hab rétegével tökéletes választás azoknak, akik egy lágyabb matracot szeretnének. Ortopéd kialakításának köszönhetően a testünk és gerincünk egyenes marad, jó alátámasztást biztosít. A matrac speciális huzata miatt jobban szellőzik és a nedvesség elvezető képessége is jobb, mint a többi memória habos matracoknak. Vagyis ajánlott ortopéd problémákkal küszködőknek és azoknak, akik nem szeretnek beleizzadni a nyáron a matracba.

Mi az a vákuum matrac és miért jó?

A vákuum matracok előnye a könnyű szállítás, akár külföldre, akár vidékre vagy csak a szomszéd utcába könnyen, kézben ellehet vinni. A vákuum matracok összetekerve érkeznek, és nem foglalnak nagy helyet. Vákuum matracoknál a komfort érzetben nem lesz változás és nem befolyásolja matrac keménységét sem.

Miért jó a memória hab vagy emlékező hab?

A memória habos matracokat igen elterjedtek orvosi körökben. A memory foam matracokat azoknak ajánlják legfőképpen, akik ízületi fájdalmakban, vérkeringési problémával vagy valamilyen ortopéd problémával szenvednek. A memória hab egy viszko elasztikus poliuretán hab, ami követi a testnek a formáját és pár másodperc alatt felveszi azt. A memória habos matracok általában lágyabb érzetet keltenek.

A Best Dream cég és a Best Dream matracok

A Best Dream egy matracgyártó cég, akiknek már hosszú tapasztalata van a matracgyártásban. A Best Dream főként hideghab vákuum matracokat gyárt. Az elmúlt években folyamatosan növekednek és termékeiket igen széles körben kedvelik és vásárolják. A Best Dream matracok hihetetlen jó minőségének köszönhetően hosszú élettartamot produkálnak, és ez látszik azon is , hogy a legtöbb matracra 10 év garanciát adnak.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

2698

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

2698

Based on 0 reviews

0.0 átlag
2
0
0
0
0

Értékelem

 1. Baráth Szilvia

  A lehető legjobb választás volt. Kényelmes és nagyon jó rajta aludni. 🙂 Köszönöm a sok segítséget az eladóknak is!

  Baráth Szilvia

  • matracom webáruház

   Kedves Szilvia!

   Örülünk, hogy bevált a matrac és köszönjük a pozitív értékelést.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

 2. Szűcs Adrienn (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó matrac! Ilyen jól már régen aludtam én és a párom is! Az eladóra se lehet panaszom hiszen kedvesek, aranyosak, segítőkészek!

  Szűcs Adrienn

  • matracom webáruház

   Kedves Adrienn!

   Örülünk, hogy bevált a matrac és köszönjük a pozitív értékelést.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

Kosaram

close