, , , ,

Best Dream Memory Duet memóriahab vákuum matrac


 

A Best Dream Memory Duet egy 20 cm magas memóriahabos vákuummatrac. A matrac félkemény és 130 kg-ig terhelhető. 5 cm memory komfort réteget tartalmaz.

132,900 Ft332,900 Ft

 

Best Dream Memory Duet azonnal

Készleten lévő Best Dream Duet matracok:  90×200, 160×200 cm. 180×200 cm

Best Dream Wools matracot ki tudjuk szállítani 1-3 munkanap alatt! Az 1-3  munkanapos szállítást abban az esetben tudjuk teljesíteni, amennyiben a rendelést délután 19 óráig leadják!

Amit a Best Dream  Memory Duet vákuum matracról tudni lehet

A Best Dream Memory Duet memórihabos matrac a Best Dream prémium kategóriás memory hab matraca. A matracban ötvözve van a kényelmes komfort érzet és a páratlan minőség. A Memory Duet vákuum matrac egy 20 cm magas, vákuum csomagolt matrac. A matrac tartómagja egy 13 cm magas nagy sűrűségű hideghabból áll.  A hideghab fölött egy 3 cm + 2cm magas memóriahab réteg található. A két memory réteg között egy légáteresztő gumírozott réteg van, hogy a memória hab a matracban jobban szellőzzön, és ne legyen nyáron meleg.  A Best Dream memory Duet matrac félkemény érzetével tökéletes választás egy pihentető alváshoz. A lusta hab miatt tökéletes alvási környezetet biztosít mindenki számára. A memory hab réteg pihenteti az izmokat és a testnek egy ortopéd alátámasztást ad. A Memory Duet matrac huzat anyaga egy elasztikus pamutból áll. Ez a speciális huzat, ami extra gyorsan vezeti el a nedvességet, így kevésbé fogunk beleizzadni a matracba. A huzat fix huzattal kapható.  A matrac 120 kg-ig terhelhető és a gyártó 10 év garanciát vállal a rá.

1.Külső huzat anyag – elasztikus pamut

2.Viszkoelasztikus hab – 2 cm Memory réteg anyaghoz steppelve

3.Légáteresztő gumírozott réteg

4.Viszkoelasztikus hab – Memory réteg 3 cm

5.Ortopédiai poliuretán kemény mag

Kiknek alánjuk a Best Dream Memory Duet vákuum matracot?

A Best Dream Memory Duet matrac a félkemény érzetével és az 5cm magas memory hab rétegével tökéletes választás azoknak, akik egy lágyabb matracot szeretnének. Ortopéd kialakításának köszönhetően a testünk és gerincünk egyenes marad, jó alátámasztást biztosít. A matrac speciális huzata miatt jobban szellőzik és a nedvesség elvezető képessége is jobb, mint a többi memória habos matracoknak. Vagyis ajánlott ortopéd problémákkal küszködőknek és azoknak, akik nem szeretnek beleizzadni a nyáron a matracba.

Mi az a vákuum matrac és miért jó?

A vákuum matracok előnye a könnyű szállítás, akár külföldre, akár vidékre vagy csak a szomszéd utcába könnyen, kézben ellehet vinni. A vákuum matracok összetekerve érkeznek, és nem foglalnak nagy helyet. Vákuum matracoknál a komfort érzetben nem lesz változás és nem befolyásolja matrac keménységét sem.

Miért jó a memória hab vagy emlékező hab?

A memória habos matracokat igen elterjedtek orvosi körökben. A memory foam matracokat azoknak ajánlják legfőképpen, akik ízületi fájdalmakban, vérkeringési problémával vagy valamilyen ortopéd problémával szenvednek. A memória hab egy viszko elasztikus poliuretán hab, ami követi a testnek a formáját és pár másodperc alatt felveszi azt. A memória habos matracok általában lágyabb érzetet keltenek.

A Best Dream cég és a Best Dream matracok

A Best Dream egy matracgyártó cég, akiknek már hosszú tapasztalata van a matracgyártásban. A Best Dream főként hideghab vákuum matracokat gyárt. Az elmúlt években folyamatosan növekednek és termékeiket igen széles körben kedvelik és vásárolják. A Best Dream matracok hihetetlen jó minőségének köszönhetően hosszú élettartamot produkálnak, és ez látszik azon is , hogy a legtöbb matracra 10 év garanciát adnak.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

2698

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

2698

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
2
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Baráth Szilvia

  A lehető legjobb választás volt. Kényelmes és nagyon jó rajta aludni. 🙂 Köszönöm a sok segítséget az eladóknak is!

  Baráth Szilvia

  • matracom webáruház

   Kedves Szilvia!

   Örülünk, hogy bevált a matrac és köszönjük a pozitív értékelést.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

 2. Szűcs Adrienn (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó matrac! Ilyen jól már régen aludtam én és a párom is! Az eladóra se lehet panaszom hiszen kedvesek, aranyosak, segítőkészek!

  Szűcs Adrienn

  • matracom webáruház

   Kedves Adrienn!

   Örülünk, hogy bevált a matrac és köszönjük a pozitív értékelést.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

KOSARAM

close