, , ,

Best Dream Perfect Fusion vákuum matrac


93,900 Ft233,900 Ft

 

Amit a Perfect Fusion matrac vákuum matracról tudni lehet.

A Best Dream matracgyártó egyik legújabb vákuum matraca a Perfect Fusion matrac. A Perfect Fusion matrac egy 20 cm magas vákuum csomagolt matrac. A matrac keményebb komfort érzetével igen kedvelt a magyarok körében.  A matrac mag egy 20 cm speciális nagy sűrűségű Elioform hab, ami ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján. A Perfect Fusion akár 120 Kg-ig terhelhető, ez is mutatja a matrac tartósságát. A gyártó a matracra 10 év garanciát vállal.

 

A Perfect Fusion matrac igazán jó választás mindazoknak, akik egy jó minőségű kemény, de nagy komfort érzetű matracot szeretnének vásárolni. Előnye, hogy nagy (35 kg/m3), rugalmas anyagsűrűséggel rendelkezik, azok is nyugodtan megvehetik, akik bizonytalanok abban, hogy számukra milyen keménységű matrac az ideális. További előnye a matracnak a 20 cm-es vastagsága, ami a tömör anyag szerkezettel párosítva formatartó hosszú élettartamot biztosít a használóknak.

BIOCELL 40 FUSION HUZAT

Antimikróbális és antisztatikus, 40%-ban viszkóz szállal van szőve hozzáadott ezüst és szénszálakkal. A szövet kiválóságát jellemzi, hogy képes elpusztítani vagy  inaktiválni a mikrobákat (baktériumok, gombák). Az ezüst a poratkák ellensége, a szén jól vezeti, a hőt ez által jobban alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez.

Viszkóz tulajdonságai:

  • Nedvszívó képessége jobb mint a pamuté.
  • A viszkózból készült huzatok finomak, lágyak, használatuk kellemes a bőrnek.
  • Elektrosztatikus feltöltődés nagyon kicsi.
  1. Biocell 40 Fusion levehető 60 °C-on mosható huzat
  2. Antiallergén töltet
  3. Légáteresztő gumírozott réteg
  4. 18 cm poliuretán nagy rugalmasságú 35 kg/m3 sűrűségű hab

Kiknek ajánljuk a Perfect Fusion matracot?

A Best Dream Perfect Fusion matracot azoknak ajánljuk aki egy közepesen kemény matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban. Illetve a 120 kg-os súlyhatár miatt hosszú évekig tökéletes alvást nyújthat a használójának.

Mi az a vákuum matrac?

A Best Dream Perfect Fusion is egy vákuum csomagolású matrac. De mi is az a vákuum matrac?

Gondolom te is gondolkodtál már azon, hogy, hogyan fogod hazavinni a megvásárolt matracot, mondjuk egy 180×200 méretben. Ez nem könnyű feladat. Vagy ingyenesen kiszállítja a cég, mint Mi is, vagy saját szállítással. Viszont nem könnyű betuszkolni a kocsiba egy nagyméretű matracot. A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac gyárban összepréselik, kiszorítják a matracból a levegőt és összetekerik henger alakba. Így könnyen szállítható a matrac és akár egy személygépkocsi csomagtartójába is belefér.

Amit a Best Dream matracról tudni kell!

 A Best Dream matracgyártó cég Magyarországon több különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti. A Best Dream matracokra 10 év garancia van, nem véletlen, mert akár 150 kg súlyt is elbír.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Zónák száma

Garancia

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Huzat moshatóság

Matrachuzat anyaga

Szállítási idő

,

Egyedi méret

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Zónák száma

Garancia

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

matrac-egeszsegpenztara

3135

suly-korlat

2698

Huzat moshatóság

Matrachuzat anyaga

Szállítási idő

,

Egyedi méret

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Best Dream Perfect Fusion vákuum matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close