, , , , ,

FlexyFlex Memory Duo Cool matrac


109,990 Ft244,900 Ft

FlexyFlex Memory Duo Cool  matrac

FlexFlex MEMORY Duo Cool matrac egy magas hideghab memory vákuum matrac. A FlexyFlex Memory Duo Cool matrac 22 cm magasságával kiemelkedő a hideghab memory matrac kínálatunkban.  A 4 az 1-ben magját eltérő sűrűségű AirPur hideghab alkotja a felső és alsó részen, melyet kedvére forgathat a levehető huzatban. Ideális választás eltérő keménységet igénylő pároknak. A huzatban 2 cm memória hab van steppelve a még magasabb komfort érzethez. Kiválóan alkalmazkodik a testhez és megfelelő ortopédiai alátámasztást biztosít. A matrac 22 cm magas és 150 kg-ig terhelhető oldalanként. A gyártó 10 év garanciát vállal a matracra.

 A FlexFlex Duo Cool 22 cm magas és feszesebb félkemény komfortú (tízes skálán 3-5-7-9-es keménységű) matrac. 4 különböző keménységével a Flexy Flex Duo Cool egy egyedülálló matrac a hideghab memory matracok között.  A matrac huzata levehető és mosható 40 fokon.

Kiknek ajánljuk Flexy Flex Duo Cool matracot?

A Flexy Flex Duo Cool matracot  azoknak ajánljuk aki egy közepesen kemény matracot szeretnének, nagy terhelhetőséggel.. Akiknek fontos a higiénia a levehető és mosható huzat és a luxus komfortérzet.

Mi az a vákuum matrac?

Gondolom te is gondolkodtál már azon, hogy, hogyan fogod hazavinni a megvásárolt matracot, mondjuk egy 180×200 méretben. Ez nem könnyű feladat. Vagy ingyenesen kiszállítja a cég, mint Mi is, vagy saját szállítással. Viszont nem könnyű betuszkolni a kocsiba egy nagyméretű matracot. A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac gyárban összepréseli, kiszorítják a matracból a levegőt és egy összetekerik henger alakba. Így könnyen szállítható a matrac és akár egy személygépkocsi csomagtartójába is belefér.

Flexy Flex matracok Cseh Laci ajánlásával!

„A csúcsteljesítményhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő pihenés és a jó alvás. A Flexy Flex matracok ehhez ideális megoldást kínálnak. Mindenkinek ajánlom őket!”

Cseh László
Cseh László

A FlexyFlex Olaszországban alakult 1973-ban, azzal a céllal, hogy ügyfelei számára a folyamatos kutatás, fejlesztés és innováció által a legjobb minőségű anyagokból, kiváló matracokat gyártson. Sikerünk alapja a sok éves tapasztalatban, a kiváló termékekben és a részletekre való különös figyelemben rejlik. Gyártunk matracokat memória habból, 100%-os tisztaságú latex habból, gyógynövény kivonatokkal átitatott habból, tűzálló habból ill. aromakapszulás habokból. A matrac huzatok csak a legjobb minőségű elasztikus- és az innovatív technológiának köszönhetően a legmodernebb anyagokból készülnek, mint pl. Coolmax, Bayscent, Biokerámia, Sanifresh és Ginko biloba.

FLEXYFLEX TÖRTÉNETE

A cég 1973-ban alakult egy raktárban Mr. Bruno Ceccoliho által. A kezdeti termelés csak egyetlen rúgós matrac volt. Ebben az időben többnyire a helyiek igényeit elégítettük ki. A 80-as évek közepétől kezdtünk foglalkozni az innovatív vákuumcsomagolt matracokkal. Ennek köszönhető, hogy ma már világszerte ismertek vagyunk. A vállalat büszkesége, hogy optimalizálja a szállítási költségeket a vákuumcsomagolásnak köszönhetően, ami lehetővé teszi a matrac méretének csökkentését 90%-kal, miközben biztosítja a maximális higiéniát és környezetbarát. A 90-es évek közepén költözött a cég a mai telephelyre. A gyártás fő alapja a magas minőségű anyagok. 2000 óta a FlexyFlex folyamatosan bővíti látókörét és fő forrása lesz a külföldi ügyfelek számára. Jelenleg több, mint 30 országba exportáljuk a termékeket.

FLEXYFLEX FŐBB JELLEMZŐI:

– egyedi gyártás

– alkalmazkodás az ügyfél személyes szükségleteihez

– figyelem a részletekre

– folyamatos innováció

– állandó fejlesztés

– új anyagok alkalmazása

A cég kezdetektől fogva minden egyes terméket Pratóban, Toszkánában állít elő, csak szakképzett olasz személyek által. A termelés nagyon szigorú tesztelés ill. ellenőrzés alatt folyik, 100%-ban olasz alapanyagokból, mely garantálja a kiváló minőséget és a 10 éves garanciát.

 

Matrac típusok

, , , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

matrac-egeszsegpenztara

2651

Egyedi méret

suly-korlat

3348

Szállítási idő

,

Matrac típusok

, , , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

matrac-egeszsegpenztara

2651

Egyedi méret

suly-korlat

3348

Szállítási idő

,

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “FlexyFlex Memory Duo Cool matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close