, , , ,

Ted Ergo vákuum matrac


Ted Ergo vákuum csomagolt matrac egy 15 cm magas, félkemény érzetű, ortopéd alátámasztást bíztosít, antiallergén huzattal. A matrac 90kg-ig terhelhető. A gyártó 2 év garanciát vállal.

43,300 Ft94,200 Ft

Amit a TED Ergo matracról tudni lehet

A Ted Ergo egy olcsó vákuum matrac. A matrac ár-érték arányban kiemelkedő a magyar piacon. Speciális hideghab maggal rendelkezik, mellette egy ortopéd alátámasztást biztosít alvás közben.  A matrac antiallergén huzata véd az allergiás problémák kialakulásától. Az antisztatikus huzat elvezeti az elektromos töltéseket, így biztosítja a nyugodt alvást, a tökéletes pihenést. Ergo matrac 15 cm magas félkemény érzetével tökéletes választás, akik olcsón szeretnének egy jó matracot kapni. A TED ERGO vákuum matrac 90-kg ig terhelhető és a gyártó 2 év garanciát vállal rá. Az ERGO matrac előnye az olcsó árfekvés és a jó ortopéd alátámasztás, ezt a matracot 90 kg súllyal rendelkező emberek alatt is hosszú évekig tartós maradhat, és pihentető alvást nyújthat azoknak akik egy félkemény matracot szeretnének.

Remek minőségű rendkívül kedvező árfekvésű matrac. A legmodernebb technológiával kifejlesztett hab tökéletes alátámasztást nyújt a testnek, és biztosítja a kényelmes pihenést. A matrac antiallergén huzata véd az allergiás problémák kialakulásától. Az antisztatikus huzat elvezeti az elektromos töltéseket, így biztosítja a nyugodt alvást, a tökéletes pihenést.
Maximum súlykorlát: 90 kg Matracmagasság: 15 cm Garancia: 2 év

 • Méret:   90x200x15 cm
 • Méret: 140x200x15 cm
 • Méret: 160x200x15 cm
 • Méret: 180x200x15 cm

Matracaink a feltüntetett méreteken kívüli,
egyedi méretekben is kérhetőek!
Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!

 

Mi az a vákuum matrac?

A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac összetekerve érkezik. Ez a könnyebb szállítás miatt előnyős. A gyárban kiszorítják a matracból a levegő és összetekerik azokat. Viszont nem minden matracot lehet vákuum csomagolni. A rugós matracokat, kókuszmatracokat nem szokták vákuum csomagolni, mivel a rugó és a kókusz is törik feltekerés esetén. Mondjuk Kínában a bonell rugós matracokat is vákuum csomagolják, viszont nem tekerik fel. Azokat a matracokat sem szokták mindig vákuum csomagolni, amelyiket lehetne. A vákuumcsomagoláshoz egy nagyobb beruházás szükséges, és nem feltétlen lenne kifizetődő a kisebb matracgyártó cégeknek. Vagyis nem általánosítható, hogy bizonyos matrac típusok vákuum csomagoltak, mert gyártója válogatja, hogy melyik csomagolási módot alkalmazzák. A vákuumcsomagolású matracokra kibontás után 24 óráig nem lehet ráfeküdni, ugyanis ennyi idő kell, hogy a matrac visszanyerje eredeti alakját és megszívja magát levegővel.

 

A Ted matracgyártó cégről

A Ted matracok Bulgária egyik vezető matracgyártó vállalata. A Ted matracok gyártását az 1995-ös években kezdék meg és 3 évvel később a védjeggyel ellátott Ted matracok a 3 legsikeresebb Bulgáriai matracgyártók között szerepelt. A Ted matracgyár az évek folyamán az egyik legmodernebb és legfelszereltebb gyárai közé került, a gyár alapterülete 22.000 négyzetméter. A gyár indulása utáni években már exportálta is matracait és Europán belül a legnagyobb országokban is megjelentek. A matracokat a gyár technológia fejlődése melett folyamatosan fejlesztették, hogy az emberek minden igényét kielégítve és egy prémium kategóriás matrac kerüljön a piacra. A matracok magas minőségű alapanyagokból készítették és tökéletes ergonómiai kialakítást kaptak. A Ted matracok magyarországi megjelenése követően, még abban az évben sikersen elterjed a vásárlók körében.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
1
0
0

Értékeld a terméket

 1. Mándiné Horváth Pálma (megerősített tulajdonos)

  Van-e lehetőség mosható huzatot is kapni hozzá.

  Mándiné Horváth Pálma

  • matracom webáruház

   Kedves Mándiné Horváth Pálma!

   Sajnos nincs lehetőség a Ted Ergo matracot más huzattal rendelni. Célszerű a nem levehető és mosható huzatokra egy matracvédőt vásárolni, ilyen például a Naturtex medisan steppelt matracvédő.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

KOSARAM

close