, , , ,

Best Dream Bambino gyerekmatrac


 

A Best Dream Bambino egy 12 cm magas kétoldali keménységgel rendelkező antiellergén  gyerekmatrac, babamatrac. A huzat 40 fokon mosható és 5 év garanciával.

32,000 Ft52,000 Ft

 

Amit a Best Dream Bambino vákuum matracról tudni lehet.

A Best Dream Bambino gyerekmatrac egy speciális tulajdonságokkal rendelkező antiallergén gyerekmatrac. A Best Dream Bambino gyerekmatrac 12 cm magas. A mag nagy sűrűségő Dual hideghabból áll. A matrac kétoldali keménységgel rendelkezik, így ahogy a gyerek cseperedik, a matracot meglehet fordítani. Ennek az előnye, hogy nem kell 2-3 év múlva lecserélni a gyerekmatracot. Az elején a kemény oldalt célszerű használni, hogy a gyerekünk teste megfelelő alátámasztást kapjon. A későbbiekben pedig a puhábbik oldalt lehet használni. A Best Dream Bambino matrac levető mosható huzattal kapható, a huzatot 60 fokon lehet mosni. A Bambono gyerekmatrac huzata elasztikus, ökológiai és Antiallergén Goretex anyagból készült ez megakadályozza, a folyadék áthatolását. A Gyártó a matracra 5 év garanciát vállal. A matrac rózsaszín és kék színben kapható.

 

 

Mikortól célszerű ezt a matracot megvenni?

A Best Dream bambino gyerekmatracot már az elejétől fogva ajánlott a kisgyerekeknek. Mivel a matrac kétoldali keménységgel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható. A matracmag speciális hideghabból készül, és nem fogja átereszteni a nedvességet, de közben nagyon jól szelőzik, így a kisebb balesetek is kezelhetőek lesznek a Bambino matraccal, ráadásul a huzat levehető és mosható.

 

Mi az a vákuum matrac?

A Best Dream gyerekmatrac vákuumcsomagolásban kapható ezért a szállítása roppant egyszerű. A matrac feltekerve érkezik és személygépkocsi csomagtartójába is belefér. A matracot a gyárban összepréselik és összetekerik henger formába. Ezt csomagolási módot a könnyebb szállítás miatt találták ki.

 

Antiallergén gyerekmatrac

A Best Dream Bambino gyerekmatrac antiellergén a speciális hideghabnak köszönhetően nem fognak megtelepedni a matrac belsejében a háziporatkák és egyéb atkák sem.

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Huzat színe

,

Szállítási idő

,

Garancia

suly-korlat

50 kg

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Huzat színe

,

Szállítási idő

,

Garancia

suly-korlat

50 kg

Based on 1 review

0.0 overall
0
0
0
0
0

Add a review

 1. Kiss Edit

  Tiszteletem!
  Szeretném megkérdezni hogy ezzel a matraccal a légzésfigyelő még használható nem túl vastag hozzá?
  Köszönöm szépen Edit

  Kiss Edit

  • Matracom

   Tisztelt Kiss Edit!

   A Best Dream Bambino matrac kifejezetten gyerek matrac. A légzésfigyelő típusától függ a matracokhoz való kompatibilitása.

   Üdvözlettel:
   kincses Dénes

   Matracom

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close