, , , ,

Best Dream Bambino gyerekmatrac


 

A Best Dream Bambino egy 12 cm magas kétoldali keménységgel rendelkező antiellergén  gyerekmatrac, babamatrac. A huzat 40 fokon mosható és 5 év garanciával.

35,000 Ft52,000 Ft

 

Amit a Best Dream Bambino vákuum matracról tudni lehet.

A Best Dream Bambino gyerekmatrac egy speciális tulajdonságokkal rendelkező antiallergén gyerekmatrac. A Best Dream Bambino gyerekmatrac 12 cm magas. A mag nagy sűrűségő Dual hideghabból áll. A matrac kétoldali keménységgel rendelkezik, így ahogy a gyerek cseperedik, a matracot meglehet fordítani. Ennek az előnye, hogy nem kell 2-3 év múlva lecserélni a gyerekmatracot. Az elején a kemény oldalt célszerű használni, hogy a gyerekünk teste megfelelő alátámasztást kapjon. A későbbiekben pedig a puhábbik oldalt lehet használni. A Best Dream Bambino matrac levető mosható huzattal kapható, a huzatot 60 fokon lehet mosni. A Bambono gyerekmatrac huzata elasztikus, ökológiai és Antiallergén Goretex anyagból készült ez megakadályozza, a folyadék áthatolását. A Gyártó a matracra 5 év garanciát vállal. A matrac rózsaszín és kék színben kapható.

 

 

Mikortól célszerű ezt a matracot megvenni?

A Best Dream bambino gyerekmatracot már az elejétől fogva ajánlott a kisgyerekeknek. Mivel a matrac kétoldali keménységgel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható. A matracmag speciális hideghabból készül, és nem fogja átereszteni a nedvességet, de közben nagyon jól szelőzik, így a kisebb balesetek is kezelhetőek lesznek a Bambino matraccal, ráadásul a huzat levehető és mosható.

 

Mi az a vákuum matrac?

A Best Dream gyerekmatrac vákuumcsomagolásban kapható ezért a szállítása roppant egyszerű. A matrac feltekerve érkezik és személygépkocsi csomagtartójába is belefér. A matracot a gyárban összepréselik és összetekerik henger formába. Ezt csomagolási módot a könnyebb szállítás miatt találták ki.

 

Antiallergén gyerekmatrac

A Best Dream Bambino gyerekmatrac antiellergén a speciális hideghabnak köszönhetően nem fognak megtelepedni a matrac belsejében a háziporatkák és egyéb atkák sem.

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Huzat színe

,

Szállítási idő

,

Garancia

suly-korlat

50 kg

Matrac típusok

,

Matrac méretek:

, , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Huzat színe

,

Szállítási idő

,

Garancia

suly-korlat

50 kg

Eddig 1 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Kiss Edit

  Tiszteletem!
  Szeretném megkérdezni hogy ezzel a matraccal a légzésfigyelő még használható nem túl vastag hozzá?
  Köszönöm szépen Edit

  Kiss Edit

  • Matracom

   Tisztelt Kiss Edit!

   A Best Dream Bambino matrac kifejezetten gyerek matrac. A légzésfigyelő típusától függ a matracokhoz való kompatibilitása.

   Üdvözlettel:
   kincses Dénes

   Matracom

KOSARAM

close