Best Dream Soya Wave párna


 

Best Dream Soya Wave párna. 100% természetes szója növényi olajjal van átittatva. Probiotic System  amely csökkenti az asztma és allergia kialakulását.

19,900 Ft

 

Soya Wave

Speciálisan kialakított Soya párnákat 100%-ban természetes szója növényi olajjal itattak át. A szappan formájú párna tökéletesen alkalmazkodik a fej és a nyak alakjához, kényelmes fekvést tesz lehetővé. Az anatómiai kialakítású párna alátámasztja a nyakat, vállat, fejet, így biztosítja, hogy gerince alvás közben megfelelő pozíciót vegyen fel. Mindkét Soya párna kellemes illatú, nyugtató hatású pihentető alvást biztosító párna.

Probiotic System: Probiotikus rendszer, antibakteriális és antimikrobiális fejlesztés, amely csökkenti az asztma és allergia kialakulását abszolút természetes „Bio-Static” módon. Probiotikumok és antibakteriális hatóanyagok megakadályozzák a penész és poratka kialakulását, ezáltal fenntartja a szövet egészséges tiszta állapotát. Ez a technológia duplán szabadalmaztatott, egy 100%-ban ökológiailag intelligens, természetességének köszönhetően egy nagyon egyedülálló alvás biztosít.

Szövet fő jellemzői összefoglalva:

   -Magassága: 11-13 cm

  – Megakadályozza a penész kialakulását

 – Semlegesíti a kellemetlen szagokat

 – Aktív gát a poratkák és baktériumok ellen

 – Magába szívja a nedvességet

Gyártó

Származási hely

Párna méret

Gyártó

Származási hely

Párna méret

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Best Dream Soya Wave párna”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close