Naturtex Memory Biome kezelt párna 60x40x14 cm


16,300 Ft

BI-OME®

ANTIMIKROBIÁLIS TECHNOLÓGIA

A jó alvás titka: alváshigiénia

Álmatlanul áthánykolódott éjszakák, kialvatlanság, a nappalokra ránehezedő álmosság – sokak számára bizonyára ismerős panaszok, amelyek hátterében civilizációs létünk egyik jól ismert kártevője, az inszomnia, más néven az álmatlanság bújik meg. Ez kezdetben kialvatlansághoz, később állandósuló nappali panaszokhoz vezethet. Az átmeneti jellegű alvászavarok többsége megszüntethető néhány egyszerű alváshigiéniai szabály betartásával, aki azonban allergiás, felmerülhet benne, hogy valamilyen egészségügyi gond áll a háttérben. Nem csupán a komolyabb betegségek – például magas vérnyomás vagy gyomorproblémák – járnak alvászavarral, hanem az allergia is. Amennyiben szeretnénk elérni, hogy szervezetünket kevésbé viselje meg az allergia és jobban alhassunk, az egyik leghatékonyabb módszer elkerülni az allergiát kiváltó dolgokat.

Legújabb kezdeményezésünk a BI-OME® technológiával készült termékek bevezetése, amelyről röviden írnék:

 

A BI-OME® egy új, bioalapú technológia, amely garantálja az optimális frissességet és higiéniát mindenféle textília számára – a zoknitól kezdve a függönyön, szőnyegeken és matracokon át a paplanokig és a párnákig.

A BI-OME® kezelés során deaktiválják a káros szagokért felelős gombák és baktériumok növekedését és szaporodását, így a párnák frissessége sokkal tovább megmarad. A káros mikroorganizmusok csökkentésével biztosított az antiallergén hatás, így kiváló választás az allergiában szenvedők számára is.

Ez az eljárás 100%-ban természetes és környezetbarát, nem káros a bőrre, nem vált ki semmilyen bőrirritációt.

A BI-OME® kezelt termékek megfelelnek a BI-OME® minőségi szabványoknak és kritériumoknak. A technológia hatékonysága rendeltetésszerű használat mellett, 40°C-on mosva 20 mosásig igazolt.

 

 

 

Mik azok a mikrobák?

A mikrobák vagy mikroorganizmusok olyan egysejtű szervezetek, amelyek szabad szemmel nem láthatók. Ide tartoznak a baktériumok, algák, gombák és élesztők is.

A mikrobák szó szerint mindenütt megtalálhatók: a levegőben, amelyet belélegzünk, a talajban és a körülöttünk lévő gyakorlatilag bármilyen felületen.

Alapvető szerepet játszanak a bioszféra anyagforgalmában mint lebontó szervezetek, így ezeknek a mikrobáknak a többsége egyáltalán nem káros.

 

Egyes mikrobák azonban komoly veszélyt jelenthetnek az emberek egészségére, és allergiás reakciókat, hosszú távú megbetegedéseket is okozhatnak.

Amennyiben számukra megfelelő feltételeket találnak, a mikrobák nagyon gyorsan szaporodnak és sajnos ezek az apró organizmusok kellemetlen következményekkel járhatnak.

 

A megoldás? BI-OME®

Az antimikrobiális technológia három lépésben működik: A mikroorganizmusokat a fedőanyag/textília bevonzza. A mikrobák érintkezésbe kerülnek a fedőanyaggal/textíliával, a sejtmembrán átszúródik.

 

Előnyök:

  • Tartós frissesség, az aktivitást a többszörös mosás sem befolyásolja
  • Megszünteti a mikroorganizmusok minden fajtáját (baktériumok), valamint azokat a gombákat, amelyeken a poratkák élősködnek, ezáltal közvetett védelmet nyújtva a poratkák elszaporodása ellen, így biztosítva az antiallergén hatást.
  • 100% természetes, megújuló összetevő
  • Nem káros a felhasznált bőrre vagy a környezetre, a kezelés során nem használnak mérgező vagy veszélyes anyagokat.

 

matrac-egeszsegpenztara

sajnos nem

Moshatóság

Szállítási idő

Származási hely

matrac-egeszsegpenztara

sajnos nem

Moshatóság

Szállítási idő

Származási hely

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Naturtex Memory Biome kezelt párna 60x40x14 cm”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close