,

Konfor Diamond herkulesrugós matrac


Konfor Diamond herkulesrugós matrac 27 +-1 cm magas, kemény érzetet bíztosít. Téli nyári oldalas, 160 kg-ig terhelhető. A gyártó 10 év garanciát vállal.

101,500 Ft199,500 Ft

Amit a Konfor Diamond bonellrugós (herkulesrugós) matracról tudni lehet.

A Konfor Diamond a Konfor cég legsikeresebb rugós matracainak egyike. A masszív herkulesrugóknak köszönhetően a Diamond matrac egy nagyon masszív kemény érzetet bíztosít, emelett pedig egy nagyon pontos alátámasztást kapunk alvás közben. A Konfor Diamond bonell rugós matrac kiemelkedő 25+-1 cm-es magasságával a bonell rugós matracok közül a prémium kategóriát képviseli. A matracban 163 herkulesrugó található, ami a bonell rugós matracok formakövetésében kimelkedő. Keménységét a Konfor herkulesrugó szerkezetének is köszönheti.  A matrac 160 kg-ig terhelető, így azoknak a 160kg alatti személyeknek tökéletes választás, akik szeretik a kifejezetten kemény rugalmasságú, kemény fekvésű, stabil felépítésű teljes orthopedikus téli-nyári oldalas matracot. Megerősített Herkules rugó rendszer – Sanitized® textil szenny és szagtaszító hatása hosszan tartó higiéniát és antibakteriális hatást nyújt – kiemelten kemény matrac

Műszaki leírás a Diamond bonellrugós matracról

 

 • Rugórendszer: Herkulesrugó rendszer .
 • Rugó magasság: 140 mm .
 • Rugó átmérő: 72 mm.
 • Rugó acél anyagvastagság: 2,0 mm.
 • Rugósűrűség négyzetméterenként: 163 db 
  • -matracmagasság: 25+/-1 cm
  • -max. súlykorlátozás: 160 kg
  • -matractömeg:
  •   80×200 cm = 17.5 kg,
  •   90×200 cm = 19.7 kg,
  • 140×200 cm = 30.6 kg,
  • 160×200 cm = 35.0 kg,
          180×200 cm = 39.5 kg

 

Mi az a herkules rugó?

A herkules rugók a bonell rugókhoz hasonló felépítéssel bírnak. A herkulesrugóknál is mindegyik rugó össze van kötve mindegyikkel, viszont a rugók átmérője kisebb. Ez azt eredményezi, hogy sokkal több rugó fér el a matracban, mint a bonell rugós matracok esetében. A megnövekedett darabszámnak köszönhetően masszívabb matracot kapunk, a test terhelése jobban eloszlikik , így az élettartam melett nagyobb terhelést is kibírnak a rugók. A Konfor herkulerugós matracokban egy négyzetméteren 163 db rugó található a bonell rugóval ellentétben, ahol 107 rugó fordul elő 1 négyzetméteren a matracban. A herkulesrugós matracok a nagy terhelhetőségükről és a hosszú élettartamukról híresek, mivel kisebb a rugók átmérője így a testünk több rugón oszlik el, a rugók kevesebb terhelést kapnak, viszon formakövetésben és alátámasztásban sokkal jobbak, mint a hagyományos epeda vagy alap bonell rugós matracok

 

A Konfor matracgyártó cégről

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac – és bútorgyártás terén. A török matracok a legnagyobb súlykorláttal rendelkező bonell rugós matracokat gyártja. Minden Konfor matrac a legnagyobb minőségi elvárosknak kell megfelelniük, ezért minden matrac külön átvizsgáláson esik át.

 

2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.

 

A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak.

A kiválló minőségű alapanyagoknak és a nagy teherbírású matracoknak köszönhetően a Konfor az egyik legtartósabb bonell rugós matracok éllovasa lett az évek folyamán a magyar matrac piacon. A Konfor bonell rugós matrac tartós és komfortot bíztosít Mindenki számára hosszú évekig.

A Konfor matracok egyik siker termékei herkulesrugós matracok. A Konfor herkulesrugós matracaiban a rugók átmérője kisebb viszont nagyobb terhelést és jobb formakövetést biztosítanak.

 

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Konfor Diamond herkulesrugós matrac”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close