,

Konfor Diamond herkulesrugós matrac


Konfor Diamond herkulesrugós matrac 27 +-1 cm magas, kemény érzetet bíztosít. Téli nyári oldalas, 160 kg-ig terhelhető. A gyártó 10 év garanciát vállal.

101,500 Ft199,500 Ft

Amit a Konfor Diamond bonellrugós (herkulesrugós) matracról tudni lehet.

A Konfor Diamond a Konfor cég legsikeresebb rugós matracainak egyike. A masszív herkulesrugóknak köszönhetően a Diamond matrac egy nagyon masszív kemény érzetet bíztosít, emelett pedig egy nagyon pontos alátámasztást kapunk alvás közben. A Konfor Diamond bonell rugós matrac kiemelkedő 27+-1 cm-es magasságával a bonell rugós matracok közül a prémium kategóriát képviseli. A matracban 163 herkulesrugó található, ami a bonell rugós matracok formakövetésében kimelkedő. Keménységét a Konfor herkulesrugó szerkezetének is köszönheti.  A matrac 160 kg-ig terhelető, így azoknak a 160kg alatti személyeknek tökéletes választás, akik szeretik a kifejezetten kemény rugalmasságú, kemény fekvésű, stabil felépítésű teljes orthopedikus téli-nyári oldalas matracot. Megerősített Herkules rugó rendszer – Sanitized® textil szenny és szagtaszító hatása hosszan tartó higiéniát és antibakteriális hatást nyújt – kiemelten kemény matrac

Műszaki leírás a Diamond bonellrugós matracról

 

 • Rugórendszer: Herkulesrugó rendszer .
 • Rugó magasság: 140 mm .
 • Rugó átmérő: 72 mm.
 • Rugó acél anyagvastagság: 2,0 mm.
 • Rugósűrűség négyzetméterenként: 163 db 
  • -matracmagasság: 27+/-1 cm
  • -max. súlykorlátozás: 160 kg
  • -matractömeg:
  •   80×200 cm = 17.5 kg,
  •   90×200 cm = 19.7 kg,
  • 140×200 cm = 30.6 kg,
  • 160×200 cm = 35.0 kg,
          180×200 cm = 39.5 kg

 

Mi az a herkules rugó?

A herkules rugók a bonell rugókhoz hasonló felépítéssel bírnak. A herkulesrugóknál is mindegyik rugó össze van kötve mindegyikkel, viszont a rugók átmérője kisebb. Ez azt eredményezi, hogy sokkal több rugó fér el a matracban, mint a bonell rugós matracok esetében. A megnövekedett darabszámnak köszönhetően masszívabb matracot kapunk, a test terhelése jobban eloszlikik , így az élettartam melett nagyobb terhelést is kibírnak a rugók. A Konfor herkulerugós matracokban egy négyzetméteren 163 db rugó található a bonell rugóval ellentétben, ahol 107 rugó fordul elő 1 négyzetméteren a matracban. A herkulesrugós matracok a nagy terhelhetőségükről és a hosszú élettartamukról híresek, mivel kisebb a rugók átmérője így a testünk több rugón oszlik el, a rugók kevesebb terhelést kapnak, viszon formakövetésben és alátámasztásban sokkal jobbak, mint a hagyományos epeda vagy alap bonell rugós matracok

 

A Konfor matracgyártó cégről

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac – és bútorgyártás terén. A török matracok a legnagyobb súlykorláttal rendelkező bonell rugós matracokat gyártja. Minden Konfor matrac a legnagyobb minőségi elvárosknak kell megfelelniük, ezért minden matrac külön átvizsgáláson esik át.

 

2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.

 

A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak.

A kiválló minőségű alapanyagoknak és a nagy teherbírású matracoknak köszönhetően a Konfor az egyik legtartósabb bonell rugós matracok éllovasa lett az évek folyamán a magyar matrac piacon. A Konfor bonell rugós matrac tartós és komfortot bíztosít Mindenki számára hosszú évekig.

A Konfor matracok egyik siker termékei herkulesrugós matracok. A Konfor herkulesrugós matracaiban a rugók átmérője kisebb viszont nagyobb terhelést és jobb formakövetést biztosítanak.

 

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Konfor Diamond herkulesrugós matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close