,

Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac


 

Megújítja és komfortosabbá teszi a meglévő matracot. Meghosszabbítja annak élettartamát, egyúttal minőségét is feljavítja a memory szivacsnak köszönhetően. A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé.

26,500 Ft44,300 Ft

 

Naturtex 7 zónás memory matracvédő

A fedőmatrac vastagsága: kb 4 cm

Huzata: Bi-ome kezelt (régen Aloe-Vera volt)

A memory fedőmatrac a test különböző zónáit eltérő keménységgel támasztja alá. Megújítja és komfortosabbá teszi a meglévő matracot. Meghosszabbítja annak élettartamát, egyúttal minőségét is feljavítja a memory szivacsnak köszönhetően.

A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé.

A levehető, mosható huzat Aloe Vera kikészítésű,  segítségével alvás közben érvényesül az ismert növény antioxidáns és nyugtató hatása, az alvást egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé teszi.

A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a 60-as években került a NASA által kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása már az egészségügyben és a háztartásokban is.

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.

Háromféle méretben kapható:
– 90×200 cm (kettő összecippzárazásával érhető el a 180×200 cm-es méret)
– 140×200 cm
– 160×200 cm.

A NATURTEX CÉGRŐL

A Naturtex Kft. már 25 éve (1989 óta) dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Immáron hatodik éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének.

A cég fő profilja a tollal/pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása. Ezen kívül széles körű termékskálánkon megtalálhatóak az ágytakarók, ágyneműhuzatok, plédek és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök.

A Naturtex teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely lehetővé teszi a magyar vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást magas minőségű alapanyagok felhasználása mellett.

Vevőinkhez igyekszünk minél több csatornán keresztül eljutni, így az egész ország területén számos viszonteladóval rendelkezünk, termékeink az országos hipermarket-láncok üzleteiben is megtalálhatóak, emellett már évek óta webáruházat is üzemeltetünk.

– A Naturtex megbízható partner:

– piaci részesedés a magyar ágyneműpiacon 25-35 %

– 2011 óta a lehető legmodernebb gyártósorok

– folyamatos fejlesztések

– piaci igényekhez való gyors alkalmazkodás

– állandó magas minőség

– környezetbarát technológia (ISO 14001)

– sokéves szakmai tapasztalat a közületi piacon

– teljes körű szolgáltatás nyújtása az ajánlatkéréstől a kiszállításig

Matrac típusok

Matrac méretek:

, ,

Zónák száma

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

Matrac méretek:

, ,

Zónák száma

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Eddig 6 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Csibi Katalin

  Milyen vastag?

  Csibi Katalin

  • matracom webáruház

   Kedves Csibi Katalin!

   A Naturtex fedőmatrac 3,8 cm vastag.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

 2. Csaba

  A Naturtex fedőmatracnak mennyi a sűrűsége (kg/m3)?

  Csaba

  • matracom webáruház

   Kedves Csaba!

   A Naturtex 5 zónás memory fedőmatrac sűrűsége körülbelül 50Kg/m3.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

 3. Benkő Adrienne

  Az lenne a kérdésem, hogy a Naturtex 5 zónás memory fedőmatrac hány centi magas?

  Benkő Adrienne

  • matracom webáruház

   Kedves Benkő Adrienne!

   A Naturtex 5 zónás memory fedőmatrac 3.8 cm magas.

   Üdvözlettel:
   matracom.hu csapata

   matracom webáruház

 4. Polgár Gergő

  Jó napot!

  Elérhető esetleg a matrac egyedi méretben is? 200×130-as méret érdekelne…

  Polgár Gergő

  • matracom webáruház

   Kedves Polgár Gergő!

   Sajnos a fedőmatrac nem rendelhető 200×130-as méretben.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

 5. Hován Gábor

  Jó napot! Érdekelne, hogy kókusz-latex matracra helyezhető-e, mivel az kicsit merevnek bizonyult a kókuszmagnak köszönhetően. Ezek szerint nincs 100x200cm-es kivitel vagy tévedek. Nekem 200×200-as a matracom. Esetleg jobb döntés lenne egy rugalmas ágyrács,bár nem tudom,hogy segítene-e ellensúlyozni azt, hogy a latex réteg besüppedése után az ember érzi a kókusz mag keménységét, ami nem kellemes.

  Hován Gábor

  • matracom webáruház

   Kedves Hován Gábor!

   Bármilyen matracra helyezhető fedőmatrac, amennyiben túl kemény a jelenlegi ágybetét. A fedőmatrac segít majd ellensúlyozni a keménységét. A rugalmas ágyráccsal is segíthet a problémán, de nagy változás nem fog eredményezni, egy kicsit pattogósabb érzetű lesz a matrac. Sajnos a Naturtex fedőmatrac nem rendelhető 100×200-as vagy 200×200-as méretben. Amennyiben ebben a méretben gondolkodott lehet jobb választás lenne a Golden Dream 4 cm-es fedőmatraca. Szállítás szempontjából 2-4 hét, amíg megérkezik.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

 6. Szabó Andrea

  Érdeklődni szeretnék hogy hogy a Naturtex 5 zónás memory fedőmatrac elszámolható-e egészségpénztárra? Van-e GYEMSZI száma?

  Szabó Andrea

  • matracom webáruház

   Kedves Szabó Andrea!

   A Naturtex fedőmatraca elszámolható egészségpénztárra. Van EMKI igazolás a fedőmatrachoz, itt nem GYEMSZI hanem OGYÉI szám van, de ugyanúgy elszámolható minden Egészség Pénztárnál.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

KOSARAM

close