Naturtex Memóriahabos nyakpárna

Availability:

Elfogyott


 

 

6,600 Ft

 

  • Fedőanyag: 3D AirMesh
  • Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
  • Szín: színes
  • Moshatóság: csak a huzat

A Naturtex Kft. kitűnő megoldást kínál az úton lévőknek: a memory nyakpárna segítségével ugyanis a hosszan tartó utazás kényelmesebbé és pihentetőbbé tehető.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Azoknak ajánljuk, akik régóta keresik a megoldást  az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére, a nyakizmok elgémberedésének elkerülésére.

        
Gyártó

Származási hely

Párna méret

Párna magasság

Töltet

Párna huzat anyaga

Színe

Moshatóság

matrac-egeszsegpenztara

3135

Gyártó

Származási hely

Párna méret

Párna magasság

Töltet

Párna huzat anyaga

Színe

Moshatóság

matrac-egeszsegpenztara

3135

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Naturtex Memóriahabos nyakpárna”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close