-25%
, ,

Dream-Med Aloe-Vera Pocket Spring zsákrugós matrac


55,000 Ft 72,900 Ft

Dream-Med Aloe-Vera Pocket Spring zsákrugós matrac

Leírás: A 3D fő kép egy illusztráció, a rétegek színe, huzat típusa eltérhet a grafikán látottaktól. A pontos retegrendről és a huzat fajtájáról a leírásból lehet tájékozódni!

Összetétel:

  • Levehető steppelt  Aloe -Verahuzat
  • 2cm hab
  • Táskarugós rendszer
  • 2cm hab
  • Levehető steppelt  Aloe -Verahuzat

A Dream-Med Aloe-Vera Pocket Spring zsákrugós matrac nagyon jó ár/érték arányú termék. A teljes magassága 18 cm (plusz-minusz)  +-1  A matrac félkemény komfortú, nem túl kemény és nem is túl puha. A Pocket Spring matrac alapját egy zsákrugós rendszer alkotja. A zsákrugós rendszer alatt és fölött jó minőségű ortopéd hideghab található. A gyártó a matracra 2 év jótállást biztosít és a matrac 110 kg/fő terhelhetőséggel rendelkezik.

Kinek ajánjuk a Dream-Med zsákrugós matracát?

Mindenkinek, akik kimelekedő áron szeretnének rendelni egy zsákrugós matracot. A matrac minden alvási pozicióhoz ajánlott. A matrac 110kg/fő terhelhetősségel rendelkezik.

Aloe-Vera huzat

A matrac huzata Aloe-Vera kikészítést kapott. Az Aloe-Vera mintegy 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. A speciális kikészítésnek köszönhetően alvás közben érvényesül az ismert növény nyugtató hatása, így az alvás egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé válik.

Aloe-Vera hatása

Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac?

A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonellrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.

 

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

Egyedi méret

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Garancia

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

Egyedi méret

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Garancia

Származási hely

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Dream-Med Aloe-Vera Pocket Spring zsákrugós matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close