, , ,

SleepConcept Vario Gold zsákrugós matrac


 

 

121,900 Ft298,900 Ft

 

Sleep Concept Vario Gold 7 zónás zsákrugós matrac

A Sleep Concept Vario Gold matrac egy 7 ergonómiai zónázással ellátott zsákrugós rendszerű matrac. A matrac két különböző keménységi oldallal rendelkezik. Az egyik oldala félkemény komfortú, míg a másik oldala kemény komfort érzetű. A matrac kemény komfortérzetét egy 4 cm magasságú heterogén hab réteg adja, ami a rugók fölött helyezkedik el. A Vario Gold félkemény oldalán szintén 4 cm hab található, azonban egy a hab magas minőségű hideg hab. A Sleep Concept Vario Gold matrac 23 cm magassággal rendelkezik. Ez a 23 cm-es magasság úgy tevődik össze, hogy a matrac alsó rétegében található 4 cm hideghab. A hideg hab fölött 13 cm magasságú 7 ergonómiai zónás zsákrugós rendszer. A zsákrugós rendszer fölött található a keménységet, masszív tartást biztosító 4 cm magassággal rendelkező heterogén hab réteg.

A matracot azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy nagyon kemény zsákrugós matracot, viszont igény szerint variálni is tudják.

A Sleep Concept Vario Gold matrac fix él varrott Aloe Vera huzattal rendelkezik. Az Aloe Vera huzat méhsejtes steppeléssel rendelkezik. A Sleep Concept Vario Gold matrac oldalanként 130 kg-ig terhelhető. Az oldalankénti 130 kg-os terhelés mellett 2+10 év garanciát vállal a termékre a gyártó.

7 ergonómiai zóna

Amikor ergonómia zónákról beszélünk a matracokon belül az azt jelent, hogy kereszt irányban a matracon 3, 5 vagy 7 felosztásban különböző keménységű vagy/és sűrűségű hab található. Ez azért fontos, hogy a testünk nem egyenes, a gerinc vonalnak is van egy görbülete, amit egy nagyon kemény egyenes felületre feküdve kényelmetlen lehet. Az ergonómiai zónák lényege a test tökéletes lekövetése, hogy a váll, csípő jobban belesüllyedjen a matracba, hogy a gerincünk egyenes legyen. A zónázást a hab keménysége mellett profilozással is meg lehet oldani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a matrac keresztirányában kisebb nagyobb bevágások vannak. Minél nagyobb a bevágás annál jobban fog a testünk azon része belesüllyedni a matracban.

Latex matracoknál függőleges lyukak találhatóak és itt is lyukak nagysága a mérvadó. Csípő tájékon nagyobbak a lyukak. A bonell rugónál az ergonómia zónákat a rugó közé rakott kókuszmerevítéssel szokták megoldani, mivel a bonell rugót az egységes rugótest miatt nem lehet zónázni.

A zsákrugós matracoknál már könnyebb, mivel a rugó egy zsákban vannak, így a rugók keménységének variálásával elérthető az 5 ergonómiai zóna és a 7 ergonómiai zóna is. A Sleep Concept Vario Gold 7 zónás zsákrugós rendszerrel van ellátva, továbbá 4 cm memory hab segít a tökéletes formakövetés érdekében.

Mi az a zsákrugó, tasakrugó?

A zsákrugó, táskarugó vagy tasakrugó a bonell rugó után jelent meg. Technológiai szempontból fejlettebb, mivel alvás szempontjából sokkal jobb formakövetést biztosít. A zsákrugó esetében a rugók egy zsákban, tasakban vannak és a rugók nincsenek összekapcsolva csak mellette lévőkkel. Nem rugót drótozzák össze, hanem a tasakok vannak összekapcsolva, ez azt eredményezi, hogy a rugók nem mozognak egymással, mozgásuk független a másiktól vagyis pontellasztikusabbak lesznek. A zsákrugós matracok sokkal jobb formakövetést és alátámasztással rendelkeznek. Nem fogjuk alvás közben érzeni a másik forgolódását, nem lesz áthullámzás. A SleepConcept Vario Gold 7 zsákrugó rendszere 7 ergonómiai zónával van ellátva, így a formakövetése kiemelkedő. A 7 zóna fölött még 4 cm memory hab is található, ezzel még jobb alátámasztást kap a testünk alvás közben.

 

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

, ,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

229

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

, ,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

229

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “SleepConcept Vario Gold zsákrugós matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close