-4%
, ,

Nanni Zen Duo Egyedülálló 2:1 Luxus zsákrugós matrac


 

 

399,900 Ft479,900 Ft

 

Nanni Zen Duo Egyedülálló 2:1 Luxus zsákrugós matrac

A Nanni Zen Duo Luxusmatrac 32 cm magassággal rendelkező levehető topperes zsákrugós matrac. A matrac topper része külön ágybetétként is használható.  A Nanni Zen Duo topper rész 11 cm magas. A magja 3 részből áll, valamint két különböző keménységi oldallal rendelkezik. A topperen található felső huzat kiváló hőszabályozó képességgel rendelkező Tencel szövet. Alsó huzat kiváló hőszabályzó, nedvességelvezető, valamint antibakteriális új generációs szövet. A topper huzat fix élvarrott. A topper alatt elhelyezkedő matrac 21 cm magasságú táskarugós rendszerű matrac. A táskarugós matrac szintén félkemény komforttal rendelkezik. A táskarugós rendszer 248 db rugót tartalmaz négyzetméterenként, továbbá speciálisan kialakított 7 ergonómiai zónázást kapott. A gyártó által meghatározott terhelhetőség oldalanként 140 kg. A matrac rendeltetésszerű használat mellett 10 évig garanciális. A Nanni Zen Duo matrac normál csomagolásban érkezik.

Gyártói rövid leírás

A 21 + 11 cm magas ágybetét. A 11 cm magas topper lecipzározható, különleges, 3 fajta habból készült töltetének köszönhetően önálló vendégmatracként is tökéletesen funkcionál. A Tencel szövet hidratálja alvás közben bőrünket, valamint optimalizálja a test vízháztartását. A topper alatt egy táskarugós, különféle kényelmi rétegeket tartalmazó stabil, félkemény matrac található. A Szövet antibakteriális, kiválóan szellőző viscon.

Mi az a zsákrugó?

Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac?

A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonnel rugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.

Mi az Ergonómiai zóna?

Amikor ergonómia zónákról beszélünk a matracokon belül az azt jelent, hogy kereszt irányban a matracon 3, 5 vagy 7 felosztásban különböző keménységű vagy/és sűrűségű hab található. Ez azért fontos, hogy a testünk nem egyenes, a gerinc vonalnak is van egy görbülete, amit egy nagyon kemény egyenes felületre feküdve kényelmetlen lehet.

Az ergonómiai zónák lényege a test tökéletes lekövetése, hogy a váll, csípő jobban belesüllyedjen a matracba, hogy a gerincünk egyenes legyen. A zónázást a hab keménysége mellett profilozással is meg lehet oldani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a matrac keresztirányában kisebb nagyobb bevágások vannak. Minél nagyobb a bevágás annál jobban fog a testünk azon része belesüllyedni a matracban. Latex matracoknál függőleges lyukak találhatóak és itt is lyukak nagysága a mérvadó. Csípő tájékon nagyobbak a lyukak.   A bonell rugónál az ergonómia zónákat a rugó közé rakott kókusz merevítéssel szokták megoldani, mivel a bonell rugót az egységes rugótest miatt nem lehet zónázni. A zsákrugós matracoknál már könnyebb, mivel a rugó egy zsákban vannak, így a rugók keménységének variálásával elérthető az 5 ergonómiai zóna és a 7 ergonómiai zóna is.

 

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

,

Huzat moshatóság

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

230

Szállítási idő

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

,

Huzat moshatóság

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

230

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Nanni Zen Duo Egyedülálló 2:1 Luxus zsákrugós matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close