, , ,

Nanni Teona hybrid support matrac (western)


két keménységi oldal
130kg/fő terhelhetőség
28 cm vastagság

199,900 Ft369,900 Ft

Nanni TEONA matrac (régi nevén: Nanni Western matrac)

  A Nanni TEONA matrac a régi Western matrac továbbfejlesztett változata. Új tartósabb, modernebb szövetet kapott, illetve az egyoldalas matracból 2 különböző keménységi oldal lett. Az egyik oldala megegyezik a régi Western matracéval, a másik oldala pedig kicsit puhább lett. Nanni TEONA matrac leírás: 7 zónás, táskarugós, különféle kényelmi rétegeket tartalmazó, két oldalas matrac. Oldalak keménységi foka:
  1. oldal: H4 – kemény oldal régi western matrac keménység
  2. oldal: H3 – félkemény oldal
28 cm +-1 vastagság   A táskarugók duplán edzett acélból készültek (DHSS-double heated spring system), így tartósabbak és erősebbek. A rugók egyesével csomagoltak, így egymástól függetlenül működnek, és külön-külön képesek az elmozdulásra. Ezért lehetséges, hogy gyorsan reagálnak a mozdulatainkra, és mindig alkalmazkodnak a testhelyzethez. Optimális alátámasztást nyújtanak a testnek, hogy egészséges helyzetben tartsák a gerincoszlopot. Tökéletesen alkalmazkodnak a különböző testalkatokhoz. Mivel a rugók nincsenek közvetlen kapcsolatban egymással, a rezgés is kevésbé terjed a matrac egyik oldaláról a másikra. A táskarugórendszer garantálja, hogy a partnereket ne befolyásolja egymás mozgása az alvás során, biztosítva így a pihentetőbb alvást.

Pillow top réteg

Pillow Top a matrac magja felett elhelyezkedő, kényelmi funkciót ellátó réteg. A Western ágybetét/matrac beépített Pillow Top rétege újfejlesztésű, magas sűrűségű hideghabból készült. Körbeöleli az ízületeket, csökkenti a testre ható nyomás mértékét, megelőzve az elmacskásodást, vagy akár az ízületi fájdalmakat, befolyásolja a kényelem érzetét, nem utolsó sorban javítva így a vérkeringést.   Ennek köszönhetően kevesebbszer váltunk testhelyzetet az éjszaka folyamán, csökken a mikroébredések száma, ami pihentetőbb alvást, kipihent ébredést eredményez.

Félkemény-kemény ortopéd matrac

A matrac keménységét a rugók keménysége és a felhasznált hab rétegek tulajdonságai adják. Minden ember testfelépítése egyedi, vázrendszerünk és izomzatunk aránya, elosztása befolyásolja testtartásunkat, mely alvási szokásainkra is kihat. A választott, már megszokott alvási pozíciók (oldalt, hason vagy háton), vagy esetleg ezek váltakoztatása megkívánja a megfelelő keménységű fekvőhely kiválasztását gerincünk egészségének megtartása érdekében. A félkemény-kemény matrac többnyire minden alvási pózhoz ideális.
Egyedi méret

Felső Komfortréteg

Garancia

Komfort

,

Matrac magasság

Matrac méretek:

, , ,

Matrac típusok

, , ,

Származási hely

Zónák száma

Szállítási idő

suly-korlat

130 kg

Gyártó

Egyedi méret

Felső Komfortréteg

Garancia

Komfort

,

Matrac magasság

Matrac méretek:

, , ,

Matrac típusok

, , ,

Származási hely

Zónák száma

Szállítási idő

suly-korlat

130 kg

Gyártó

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Nanni Teona hybrid support matrac (western)”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close