, , ,

Nanni Teona hybrid support matrac (western)


két keménységi oldal
130kg/fő terhelhetőség
28 cm vastagság

199,900 Ft369,900 Ft

Nanni TEONA matrac (régi nevén: Nanni Western matrac)

  A Nanni TEONA matrac a régi Western matrac továbbfejlesztett változata. Új tartósabb, modernebb szövetet kapott, illetve az egyoldalas matracból 2 különböző keménységi oldal lett. Az egyik oldala megegyezik a régi Western matracéval, a másik oldala pedig kicsit puhább lett. Nanni TEONA matrac leírás: 7 zónás, táskarugós, különféle kényelmi rétegeket tartalmazó, két oldalas matrac. Oldalak keménységi foka:
  1. oldal: H4 – kemény oldal régi western matrac keménység
  2. oldal: H3 – félkemény oldal
28 cm +-1 vastagság   A táskarugók duplán edzett acélból készültek (DHSS-double heated spring system), így tartósabbak és erősebbek. A rugók egyesével csomagoltak, így egymástól függetlenül működnek, és külön-külön képesek az elmozdulásra. Ezért lehetséges, hogy gyorsan reagálnak a mozdulatainkra, és mindig alkalmazkodnak a testhelyzethez. Optimális alátámasztást nyújtanak a testnek, hogy egészséges helyzetben tartsák a gerincoszlopot. Tökéletesen alkalmazkodnak a különböző testalkatokhoz. Mivel a rugók nincsenek közvetlen kapcsolatban egymással, a rezgés is kevésbé terjed a matrac egyik oldaláról a másikra. A táskarugórendszer garantálja, hogy a partnereket ne befolyásolja egymás mozgása az alvás során, biztosítva így a pihentetőbb alvást.

Pillow top réteg

Pillow Top a matrac magja felett elhelyezkedő, kényelmi funkciót ellátó réteg. A Western ágybetét/matrac beépített Pillow Top rétege újfejlesztésű, magas sűrűségű hideghabból készült. Körbeöleli az ízületeket, csökkenti a testre ható nyomás mértékét, megelőzve az elmacskásodást, vagy akár az ízületi fájdalmakat, befolyásolja a kényelem érzetét, nem utolsó sorban javítva így a vérkeringést.   Ennek köszönhetően kevesebbszer váltunk testhelyzetet az éjszaka folyamán, csökken a mikroébredések száma, ami pihentetőbb alvást, kipihent ébredést eredményez.

Félkemény-kemény ortopéd matrac

A matrac keménységét a rugók keménysége és a felhasznált hab rétegek tulajdonságai adják. Minden ember testfelépítése egyedi, vázrendszerünk és izomzatunk aránya, elosztása befolyásolja testtartásunkat, mely alvási szokásainkra is kihat. A választott, már megszokott alvási pozíciók (oldalt, hason vagy háton), vagy esetleg ezek váltakoztatása megkívánja a megfelelő keménységű fekvőhely kiválasztását gerincünk egészségének megtartása érdekében. A félkemény-kemény matrac többnyire minden alvási pózhoz ideális.
Egyedi méret

Felső Komfortréteg

Garancia

Komfort

,

Matrac magasság

Matrac méretek:

, , ,

Matrac típusok

, , ,

Származási hely

Zónák száma

Szállítási idő

suly-korlat

130 kg

Gyártó

Egyedi méret

Felső Komfortréteg

Garancia

Komfort

,

Matrac magasság

Matrac méretek:

, , ,

Matrac típusok

, , ,

Származási hely

Zónák száma

Szállítási idő

suly-korlat

130 kg

Gyártó

Based on 0 reviews

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nanni Teona hybrid support matrac (western)”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

Kosaram

close