Rendelésem nyomonkövetése

Matrac rendelésem nyomonkövetése

 

A rendelés azonosítódat a rendelésnél emailben elküldtük a részedre. Kérlek, hogy a rendelési azonosítódat # nélkül írd be!

A rendelésed követéséhez kérlek írd be a rendelési azonosítót az alábbi dobozba, majd nyomd meg az "Keresés" gombot. A rendelési azonosítót a nyugtán és a megerősítő e-mailben találod.

Amennyiben rendeltél tőlünk egy matracot vagy párnát ezen az oldalon nyomon tudod követni, hogy éppen hol tart a megrendelése. Azt is láthatod mikor, hány napja adtad le a megrendelést felén. A rendelésnek három fázisa lehet. A még feldolgozatlan megrendelés, ez azt jelenti, hogy a matracot már megrendeltük, de még nem érkezett be hozzánk. A fizetésre vár fázis, amikor beérkezett hozzánk a megrendelés, de még nem nem szállítottuk ki. Ez azt jelenti, hogy még nem érkezett meg hozzád a matrac és még nem fizetted ki, vagyis utánvételes szállítást választottál, vagy átutalásos fizetés esetén még nem nem érkezett meg a pénz hozzánk. A befejezett megrendelés pedig, amikor rendezve van van a vételár és a matracot is kiszállították hozzád.

rendelésem nyomonkövetése, matrac rendelés, matrac vásárlás nyomon követése, hol tart a megrendelésem, matrac, matracom, matracok, ágybetétek, ágy, ágybetét rendelés, olcsó matrac rendelés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KOSARAM

close