,

Konfor Telford bonellrugós matrac


Konfor Class Soft bonellrugós matrac 22 cm magas, félkemény lágyabb konfort érzetű. A gyártó 10 év garanciát válal a matracra.

70,500 Ft132,400 Ft

Amit a Konfor Telford Soft bonellrugós matracról tudni lehet.

A Konfor Telford egy enyhén közepesen keméyn bonell rugós rendszerrel ellátott kedvező árfekvésű matrac. A Konfor Telford matrac a régi Class Soft matrac továbbfejlesztett változata. Konfor Telford a török cég egyik legjobb árfekvésű közepsen kemény bonell rugós matraca. A Soft matrac 21+-1 cm magas és 107 bonell rugó található benne 1 négyzetméteren. A rugó fölötti konfort hab réteg egy megfelelő érzetet kínál a mindennapi alvásra. A 4 db légkapszulás oldalszellőzés mellett a 4 db függőleges hordozófül teszi könnyen kezelhetővé a matracot. A rombusz levegőcsatornás steppelés, valamint a csúszásmentes antiatkás  textil biztosítja a nyugodt alvást hosszú távon az Ön kényelme szolgálatában. A török gyártó a matracra 7 év garanciát vállal. A matrac 120 kg-ig terhelhető

 

Műszaki leírás a Konfor matracról

 • Rugórendszer: Bonellrugós rendszer .
 • Rugó magasság: 140 mm .
 • Rugó átmérő: 92 mm.
 • Rugó acél anyagvastagság: 2,2 mm.
 • Rugósűrűség négyzetméterenként: 107 db
  • -matracmagasság: 21+/-1 cm
  • -max. súlykorlátozás: 120 kg
  • -matractömeg:
  •   80×200 cm = 15.4 kg,
  •   90×200 cm = 16.3 kg,
  • 140×200 cm = 25,4 kg,
  • 160×200 cm = 29.0 kg,
          180×200 cm = 32.6 kg

 

 

 

Mi az bonell rugó?

A bonell rugót az 1800-as évek végén feljeszette ki Heinrich Westphal, viszotn csak az 1900-as évek elején tudott elterjedni. A bonell rugónak az előnye a masszivítás, mindegyik rugót összekötötték, összedrótozák egymással és ezáltal egy masszív rugós szerkezetet kapunk. A bonell rugóknak a másik előnye, hogy a rugók tölcsérforma kialakításúak és nem fognak egymással súrlódni, nem fog nyikorogni az évek múlásával.  A bonell rugós matracok sajátossága a rugalmas rugózásos érzet. A bonell rugós matracok a 100 év alatt nem vesztettek népszerűségükből.

 

A Konfor matracgyártó cégről

 

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac – és bútorgyártás terén. A török matracok a legnagyobb súlykorláttal rendelkező bonell rugós matracokat gyártja. Minden Konfor matrac a legnagyobb minőségi elvárosknak kell megfelelniük, ezért minden matrac külön átvizsgáláson esik át.

 

2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.

 

A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak.

A kiválló minőségű alapanyagoknak és a nagy teherbírású matracoknak köszönhetően a Konfor az egyik legtartósabb bonell rugós matracok éllovasa lett az évek folyamán a magyar matrac piacon. A Konfor bonell rugós matrac tartós és komfortot bíztosít Mindenki számára hosszú évekig.

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Konfor Telford bonellrugós matrac”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close