,

Konfor Telford bonellrugós matrac


Konfor Class Soft bonellrugós matrac 22 cm magas, félkemény lágyabb konfort érzetű. A gyártó 10 év garanciát válal a matracra.

66,500 Ft122,200 Ft

Amit a Konfor Telford Soft bonellrugós matracról tudni lehet.

A Konfor Telford egy enyhén közepesen keméyn bonell rugós rendszerrel ellátott kedvező árfekvésű matrac. A Konfor Telford matrac a régi Class Soft matrac továbbfejlesztett változata. Konfor Telford a török cég egyik legjobb árfekvésű közepsen kemény bonell rugós matraca. A Soft matrac 21+-1 cm magas és 107 bonell rugó található benne 1 négyzetméteren. A rugó fölötti konfort hab réteg egy megfelelő érzetet kínál a mindennapi alvásra. A 4 db légkapszulás oldalszellőzés mellett a 4 db függőleges hordozófül teszi könnyen kezelhetővé a matracot. A rombusz levegőcsatornás steppelés, valamint a csúszásmentes antiatkás  textil biztosítja a nyugodt alvást hosszú távon az Ön kényelme szolgálatában. A török gyártó a matracra 7 év garanciát vállal. A matrac 120 kg-ig terhelhető

 

Műszaki leírás a Konfor matracról

 • Rugórendszer: Bonellrugós rendszer .
 • Rugó magasság: 140 mm .
 • Rugó átmérő: 92 mm.
 • Rugó acél anyagvastagság: 2,2 mm.
 • Rugósűrűség négyzetméterenként: 107 db
  • -matracmagasság: 21+/-1 cm
  • -max. súlykorlátozás: 120 kg
  • -matractömeg:
  •   80×200 cm = 15.4 kg,
  •   90×200 cm = 16.3 kg,
  • 140×200 cm = 25,4 kg,
  • 160×200 cm = 29.0 kg,
          180×200 cm = 32.6 kg

 

 

 

Mi az bonell rugó?

A bonell rugót az 1800-as évek végén feljeszette ki Heinrich Westphal, viszotn csak az 1900-as évek elején tudott elterjedni. A bonell rugónak az előnye a masszivítás, mindegyik rugót összekötötték, összedrótozák egymással és ezáltal egy masszív rugós szerkezetet kapunk. A bonell rugóknak a másik előnye, hogy a rugók tölcsérforma kialakításúak és nem fognak egymással súrlódni, nem fog nyikorogni az évek múlásával.  A bonell rugós matracok sajátossága a rugalmas rugózásos érzet. A bonell rugós matracok a 100 év alatt nem vesztettek népszerűségükből.

 

A Konfor matracgyártó cégről

 

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac – és bútorgyártás terén. A török matracok a legnagyobb súlykorláttal rendelkező bonell rugós matracokat gyártja. Minden Konfor matrac a legnagyobb minőségi elvárosknak kell megfelelniük, ezért minden matrac külön átvizsgáláson esik át.

 

2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.

 

A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak.

A kiválló minőségű alapanyagoknak és a nagy teherbírású matracoknak köszönhetően a Konfor az egyik legtartósabb bonell rugós matracok éllovasa lett az évek folyamán a magyar matrac piacon. A Konfor bonell rugós matrac tartós és komfortot bíztosít Mindenki számára hosszú évekig.

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Rugók száma

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Konfor Telford bonellrugós matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close