-5%
,

Golden Dream 4 cm Memo Topper


33,900 Ft86,900 Ft

A Golden Dream Memo Topper

A Golden Dream Memo Topper egy 4 cm magas memóriahabos fedőmatrac. A 4cm memory réteg miatt a matrac tökéletesen alátámasztja a testünk helyzetét. A fedőmatrac egy lágyabb komfortot fog adni alvás közben. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.

A fedőmatrac a legjobb választás, amennyiben a matracon puhítani szeretne az ember, vagy egy régebbi matracot szeretne komfortosabbá tenni. A 4cm memmory réteggel ez könnyen megoldható, nem csak puhább lesz a matrac, de ortopéd szempontontól is ideális választás.

A memory hab, vagy másképpen memory foam, emlékező hab, memori hab a hideghabnak az egyik viszkoelasztikus változata. A memória habot a NASA fejlesztette ki, hogy belerakja az űrrepülőgépeibe, hogy csökkentse a pilótákra mért G hatást. A későbbiekben kiadta kereskedelmi forgalomba és így került bele a matracokba.  Először ezt a habot Tempur-Pedic, a mai nevén Tempur kezdte el forgalmazni. A memory habnak a legnagyobb előnye, a tökéletes formakövetés. Mivel hőre lágyuló anyagról van szó, ezért milliméter pontosan képes a testünk helyzetét lekövetni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszer leköveti, és úgy marad az ágymatrac, hanem folyamatosan követi le a testhelyzetünket, ahogy forgunk éjszaka. A memory foam ágybetétek, matracok legfőképpen ízületi fájdalmakban, gerinc problémákkal vagy vérkeringési fájdalmakban szenvedő embereknek ajánlják, persze nem csak nekik. A memori hab egy nagy sűrűségű hideghab, amit olyan adalékanyagokkal kevertek, ami hőre lágyuló.

 

Matrac típusok

Matrac magasság

Garancia

Komfort

,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Felső Komfortréteg

Származási hely

Szállítási idő

Gyártó

Matrac típusok

Matrac magasság

Garancia

Komfort

,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Felső Komfortréteg

Származási hely

Szállítási idő

Gyártó

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Mónika

  Kérdés.
  Tisztelt Ügyfélszolgálat!
  Érdeklődni szeretnék a matrac sűrűségéről és arról, hogy elszámolható-e a Golden Dream 4 cm memo topper MKB egészségpénztárra?
  Köszönettel: Mónika

  Mónika

  • matracom webáruház

   Kedves Mónika!

   A Golden Dream 4cm Memo Topper 50 kg/m3 sűrűségű memory habból készült. A fedőmatrac sajnos nem számolható el MKB Egészségpénztárra!

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

KOSARAM

close