-4%
,

Golden Dream 6 cm Memo Topper


45,900 Ft107,900 Ft

A Golden Dream Memo Topper

A Golden Dream Memo Topper egy 6 cm magas memóriahabos fedőmatrac. A 6cm memory réteg miatt a matrac tökéletesen alátámasztja a testünk helyzetét. A fedőmatrac egy lágyabb komfortot fog adni alvás közben. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.

A fedőmatrac a legjobb választás, amennyiben a matracon puhítani szeretne az ember, vagy egy régebbi matracot szeretne komfortosabbá tenni. A 6 cm memmory réteggel ez könnyen megoldható, nem csak puhább lesz a matrac, de ortopéd szempontontól is ideális választás.

A memory hab, vagy másképpen memory foam, emlékező hab, memori hab a hideghabnak az egyik viszkoelasztikus változata. A memória habot a NASA fejlesztette ki, hogy belerakja az űrrepülőgépeibe, hogy csökkentse a pilótákra mért G hatást. A későbbiekben kiadta kereskedelmi forgalomba és így került bele a matracokba.  Először ezt a habot Tempur-Pedic, a mai nevén Tempur kezdte el forgalmazni. A memory habnak a legnagyobb előnye, a tökéletes formakövetés. Mivel hőre lágyuló anyagról van szó, ezért milliméter pontosan képes a testünk helyzetét lekövetni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszer leköveti, és úgy marad az ágymatrac, hanem folyamatosan követi le a testhelyzetünket, ahogy forgunk éjszaka. A memory foam ágybetétek, matracok legfőképpen ízületi fájdalmakban, gerinc problémákkal vagy vérkeringési fájdalmakban szenvedő embereknek ajánlják, persze nem csak nekik. A memori hab egy nagy sűrűségű hideghab, amit olyan adalékanyagokkal kevertek, ami hőre lágyuló.

 

Matrac típusok

Matrac magasság

Garancia

Komfort

,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Felső Komfortréteg

Származási hely

Szállítási idő

Gyártó

Matrac típusok

Matrac magasság

Garancia

Komfort

,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Felső Komfortréteg

Származási hely

Szállítási idő

Gyártó

Eddig 1 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Somogyi Istvánné

  Tisztelt Forgalmazó!
  Èdesanyámnak gerincbántalmai és fájdalmai vannak, csigolyáit nyomja a matrac, amely egyébként jó minőségű, tartást ad alváskor. Szeretné kipróbálni a fedőmatracot,hátha segít neki.Van erre lehetőség?
  Tisztelettel: Somogyiné Ildikó

  Somogyi Istvánné

  • Matracom

   Kedves Somogyiné Ildikó!

   Van lehetőség kipróbálni a Mintaboltunkban, illetve haza is lehet vinni 1 éjszakára igény szerint.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   Matracom

KOSARAM

close