, , , ,

Dream-Med Alaszka ortopéd hideghab matrac


  • Típus: Hideghab ortopéd  matrac
  • Komfort: Félkemény
  • Magasság: 15 +-1 cm
  • Terhelhetőség: 100 kg/fő

43,900 Ft107,900 Ft

 

A Dream-Med Alaszka matrac egy feszes félkemény komfortú ortopéd hideghab matrac. A Dream-Med Alaszka matrac teljes magassága 15 cm+-(plusz-mínusz) 1 cm.A Dream-Med Alaszka matrac kevert szálas Bézs, PP-PES Jacquard szövet huzattal rendelkezik, ami levehető és mosógépben 30°C mosható.

A gyártó kiemelt figyelmet fordít az elérhető árkategóriára az összes magas minőségű termékénél. A matrac vákuumcsomagolva érkezik a 180×200 cm méretig. 180×200 cm méret fölött egybe, táblásan szálíltjuk a matracot.

A Basic Hard matrac 1év gyártó garanciával rendelkezik. A 1 éves gyártó garancia mellé társul a személyenkénti 100kg-os terhelhetőség is.

 

Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac? Szivacs matrac vagy hideghab matrac?

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben.

A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál. A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen antiallergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében.

A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is.

Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

 

 

Matrachuzat anyaga

Matrac típusok

, , ,

Felső Komfortréteg

Garancia

Gyártó

Huzat moshatóság

Komfort

Matrac méretek:

, , , , , , , , , , , , , ,

Zónák száma

Matrac magasság

suly-korlat

100 kg/fő

Szállítási idő

Származási hely

Matrachuzat anyaga

Matrac típusok

, , ,

Felső Komfortréteg

Garancia

Gyártó

Huzat moshatóság

Komfort

Matrac méretek:

, , , , , , , , , , , , , ,

Zónák száma

Matrac magasság

suly-korlat

100 kg/fő

Szállítási idő

Származási hely

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Dream-Med Alaszka ortopéd hideghab matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close