, , , ,

Best Dream Natural vákuum matrac


50,900 Ft126,900 Ft

 

natural matrac azonnal

Készleten lévő Best Dream Natural matracok: 80×200 cm, 90×200 cm

Best Dream Wools matracot ki tudjuk szállítani 1-3 munkanap alatt! Az 1-3  munkanapos szállítást abban az esetben tudjuk teljesíteni, amennyiben a rendelést délután 19 óráig leadják!

Amit a Best Dream Natural vákuum matracról tudni lehet

A Best Dream családjába tartozó Natural vákuum matrac népszerűsége a félkemény ortopéd kialakítású matracban rejlik. A Best Dream Natural matrac egy speciális Biocell hideghab magból áll, amely kiválló formakövetést biztosít. A Natural  matracok egy félkemény érzetet biztosítanak,  így mindenkinek ideális, aki szeret egy félkemény, nem túl puha, de nem is kemény felületen aludni . A matracmag nagyon jól vezeti el a nedvességet, ezt az összefüggő molekuláris szerkezetének köszönhető. A matrac nagyon jól szellőzik. A Best Dream Natural vákuum csomagolásban érkezik, így a szállítás is könnyebben megoldható. A matrachuzat levehető és 40 fokon mosható, tisztítható. A matrac 90 kg-ig terhelhető és a gyártó 5 év garanciát vállal a matracra.

ALOE VERA HUZAT Természetes hatással bíró Aloe Verával átitatott matrachuzat kényezteti bőrét, jótékony hatással van egészségünkre, antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkező szövet, megnyugtatja, ellazítja és álomba ringatja Önt.

• 13 cm poliuretán mag 28 kg/m3 sűrűségű

• Aloe Vera levehető 40 °C-on mosható huzat

Best Dream matrac keménység
Best Dream matrac keménység

 

Kiknek ajánljuk a Best Dream Natural matracot?

A Best Dream Natural matracot azoknak alánljuk, aki egy félkemény, jó árú, tartós matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban. Kivalló nedvesség elvezetésű és nagyon jól szellőző matracmaggal rendelkezik, így az izzadósabbaknak egy tökéletes választás lehet. A Best Dream Natural matrac 15 cm magas félkemény komfortú, kétoldalas, oldalanként ugyanolyan keménységgel rendelkező vákuum matrac. Ajánlott, akik nem szeretnek túl kemény, se túl puha matracon aludni, de egyben szeretnének egy jó minőségű tartós matracot.

Mi az a vákuum matrac?

A Vákuum matrac egy csomagolási technika, a könnyebb szállíthatóság miatt a matrac gyártó cégek kitalálták, hogy a hideghab matracokat vákuum csomagolásban fogják szállítani. Ennek az előnye, hogy sokkal kisebb helyen is szállítható a matrac, úgy, hogy nem megy a minőség a tartósság. Rovására. Vagyis avákuum matracok egy hengerbe összetekert matracot jelentenek. Amit a Best Dream matracról tudni kell! A Best Dream márka mára már igen elterjed lett a kis országunkban. A Best Dream kínálatában számos vákuum csomagolású matrac található, ezek, mind igen jó minőségű hideghab maggal rendelkeznek, így a Magyarországra egy olyan gyártó is bekerült, ami ár-érték arányban kivalló és jó minőségű nagy teherbírású matracokat gyárt. A matracokra ezenfelül a hosszú múltál rendelkező matracgyártó cég 5 év garanciát vállal.

Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac?

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál.

A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen anti allergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében. A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is. Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

Amit a Best Dream matracról tudni kell!

A Best Dream matracgyártó cég Magyarországon 6 különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti.

A Best Dream matracok gyártójáról.

MONTALESE matrac gyár több mint 40 éve van jelen a piacon példás, tipikusan igazi fejlődő történelmet tudhat maga mögött. 1971-től napjainkig a kis, családi vállalkozásból egy komoly a legjobb technológiára épülő gyártóüzemmé alakult, anélkül, hogy elhanyagolta volna az elvárt színvonalat, amely minden növekedés alapját képezi. Évről évre a matracok komfort érzete, valamint az alvásfi lozófi a folyamatosan változott. A kezdeti rugós matracoktól a máig fejlődő hideghab – memory kombinációkig, kiegészítve a külső huzat anyagok széles választékával.

MONTALESE gyár a folyamatos fejlődésének köszönhetően világszínvonalúvá nőtte ki magát, szinte minden kontinens számos országaiban képviseltetik magukat. Folyamatosan ellenőrzött a gyártás minden folyamata, melyekben a legfontosabb szempontok a magas minőség mellett a kényelem, higiénia, design kialakítása. Széles matrac, párna kínálati listájukban az olcsóbb minőségű termékektől a prémium kategóriáig elégítik ki a vásárlók minden igényét.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

,

suly-korlat

351

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

,

suly-korlat

351

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Andrea

  Érdeklődnék hogy 180x80as méretben is készítenek és mennyi lenne az ára?
  Köszönöm

  Andrea

  • matracom webáruház

   Kedves Andrea!

   A Best Dream Natural matrac bármilyen méretben megoldható. A 80x180cm méret a 80×200-as áraba fog kerülni. Mivel egyedi méret ezért Olaszországban gyártják le egyedileg ezért a matrac átfutási ideje 3-4hét. Megrendelés esetén a megjegyzés rovatba kell beleírni a kívánt matrac méretét.

   Üdvözlettel:
   Matracom csapata

   matracom webáruház

KOSARAM

close