-15%
, , , ,

Pentele Medicott Silver Hard matrac


 • 20 cm vastagság
 • Kemény komfort
 • Antibakteriális huzat
 • 120 kg/fő terhelés

74,900 Ft159,900 Ft

Pentele Medicott Silver Hard

A Pentele Medicott Silver Hard matrac egy jó ár-érték arányú, kemény hideghab matrac. A Silver Hard matrac azoknak a személyeknek ajánlott, akik a kemény matracokat részesítik előnyben. A Pentele Medicott Silver Hard matrac keménységi szintje a több éves szakmai tapasztalat és igényfelmérés eredménye, ezáltal lett az egyik legnépszerűbb feszes hideghab matrac a Pentele kínálatban.  A matrac előnyei közé tartozik a 20 cm-es magasság, valamint a levehető, mosógépben mosható, puha tapintású Silver huzat. A Medicott Silver Hard matrac pontrugalmassága miatt  a testen lévő nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba, így biztosítva a gerinc megfelelő alátámasztását. A hideghabok tulajdonsága miatt a matrac nagyon jól szellőzik, tartósabb és nagyobb súlyt elbír, mint az átlag ágybetétek.

 

Mi teszi a Silver Hard matracot népszerűvé?

 • 18 cm kemény komfortú hideghab mag, ami megfelő alátámasztást biztoít a testnek
 • Nagyon jó ergonómikus alátámasztást nyújt a tesnek, hogy kipihenten ébred reggelente.
 • A hideghabnak köszönhetően nagyon jól szellőzik
 • A medicott silver huzatban kevésbé telepednek meg a poratkák, antinakteriális hatása van
 • Magyar termék, magyar márka
 • Mosható huzat, így könnyen tisztán tartható a matrac felülete.

:

A silver huzat előnyei a matracokban: 

 

 

 1. Antibakteriális védelem: A silver huzatok antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek, mely segít megakadályozni a baktériumok, gombák és egyéb káros mikroorganizmusok elszaporodását a matracban. Ez különösen fontos lehet azoknak az embereknek, akik érzékenyek a baktériumokra vagy allergiásak.
 2. Szagmentes: A silver huzatok segítenek elkerülni az esetleges kellemetlen szagokat, amelyek kialakulhatnak a matracban. A silver huzatok az ezeket okozó baktériumokat is elpusztíthatják, így hozzájárulnak a friss és tiszta levegőhöz a hálószobában.
 3. Tartósság: A silver huzatok anyaga rendkívül tartós, és jól bírja az időjárás viszontagságait, valamint a kopást és a szakadást. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek, és így hosszú távon is védelmet nyújtanak a matracnak.
 4. Könnyen tisztítható: A silver huzatokat könnyű tisztítani, mivel sok esetben mosógépben is moshatók. Ez segít megtartani a matrac frissességét és tisztaságát.

Összességében a silver huzatok nagyszerű védelmet nyújtanak a matracok számára, és hozzájárulnak az egészséges alváshoz. Azonban fontos megjegyezni, hogy a silver huzat nem jelent teljes védelmet mindenféle káros mikroorganizmus ellen, ezért továbbra is fontos a matrac rendszeres tisztítása és karbantartása.

 

A Silver Hard matrac paraméterei:

 • A matrac teljes magassága:   20 cm (plusz-minusz 1 cm)
 • Terhelhetősége:  120 kg
 • Garancia:     5 év
 • Csomagolás: Vákuumcsomagolt
 • Huzat: Levehető, mosható 30 fokon
 • Keménység: feszesebb kemény (10/9.5)

 

Kiknek ajánljuk a Pentele Medicott Silver Hard matrac ?

A Pentele Medicott Silver Hard matracot matracot azoknak ajánljuk, aki egy kemény, feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban, illetve azoknak az embereknek, akik hanyatt alvást részesítik előnyben vagy nagyobb súllyal rendelkeznek.

A Pentele matrac filozófia

A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű. komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőz számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében.

 

Matrachuzat anyaga

Ár 90X200-as méretnél

Matrac típusok

, ,

Egyedi méret

Felső Komfortréteg

Garancia

Gyártó

Matrac méretek:

, , , , , , , , , , , ,

Huzat moshatóság

Matrac magasság

Zónák száma

Súlykorlát

120 kg/fő

Származási hely

Szállítási idő

Matrachuzat anyaga

Ár 90X200-as méretnél

Matrac típusok

, ,

Egyedi méret

Felső Komfortréteg

Garancia

Gyártó

Matrac méretek:

, , , , , , , , , , , ,

Huzat moshatóság

Matrac magasság

Zónák száma

Súlykorlát

120 kg/fő

Származási hely

Szállítási idő

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pentele Medicott Silver Hard matrac”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close