, ,

SleepConcept Pocket One 7 zónás táskarugós ortopéd matrac


 

 • Típus: Táskarugó
 • Komfort: Félkemény
 • Magasság: 21 cm
 • Garancia: 2 év
 • Súly korlát: 130 kg

52,900 Ft139,900 Ft

 

 

SleepConcept Pocket One matrac

Leáírás: A fő kép egy illusztráció, a rétegek színe, huzat típusa eltérhet a grafikán látottaktól. A pontos retegrendről és a huzat fajtájáról a leírásból lehet tájékozódni! A matrac megújúlt 2023.09.14-től! 

Összetétel:

 • élvarrott nem levehető huzat
 • 3cm hab
 • Tűzött nemez
 • 7 zónás  Táskarugó – 13cm
 • Tűzött nemez
 • 3cm hab
 • élvarrott nem levehető huzat

A SleepConcept Pocket One matrac nagyon jó ár/érték arányú termék. A teljes magassága 21cm + -(plusz minusz) 1 cm . A Pocket One matrac alapját egy 7 ergonómia zónával ellátott zsákrugós rendszer alkotja. A zsákrugós rendszer alatt és fölött jó minőségű ortopéd hideghab található. A hideghab és a zsákrugó rendszer között a hosszú élettartam érdekében flíz réteg helyeztek el, hogy a rugók ne tudjanak kitüremkedni a hideghab rétegből. A Pocket One matrac fix élvarrott kevertszálas pamuthuzattal rendelkezik.  A matracnak 130kg/fő terhelhetősége van.

 

Aloe-Vera huzat

A matrac huzata Aloe-Vera kikészítést kapott. Az Aloe-Vera mintegy 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. A speciális kikészítésnek köszönhetően alvás közben érvényesül az ismert növény nyugtató hatása, így az alvás egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé válik.

Aloe-Vera hatása

 

 

 

Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac?

A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonellrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , , , ,

Egyedi méret

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Zónák száma

Garancia

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

130 kg

Szállítási idő

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , , , ,

Egyedi méret

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Zónák száma

Garancia

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

130 kg

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “SleepConcept Pocket One 7 zónás táskarugós ortopéd matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close