,

Best Dream Memory Topper fedőmatrac


 

 

35,400 Ft88,400 Ft

 

A Best Dream Memory Topper

A Best Dream memory Topper egy 4 cm magas memóriahabos fedőmatrac. A 4cm memory réteg miatt a matrac tökéletesen alátámasztja a testünk helyzetét. A fedőmatrac egy lágyabb komfortot fog adni alvás közben. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. A Best Dream Memory Topperen lebvehető 40 fokon mosható, kellemes tapintású huzat található. A memóriahab sűrűsége 50 kg/m3.

(A szövet anyag árnyalatban, mintázatban eltérhet a képen látható mintadarabtól. ) 

A fedőmatrac a legjobb választás, amennyiben a matracon puhítani szeretne az ember, vagy egy régebbi matracot szeretne komfortosabbá tenni. A 4cm memory réteggel ez könnyen megoldható, nem csak puhább lesz a matrac, de ortopéd szempontontól is ideális választás.

A memory hab, vagy másképpen memory foam, emlékező hab, memori hab a hideghabnak az egyik viszkoelasztikus változata. A memória habot a NASA fejlesztette ki, hogy belerakja az űrrepülőgépeibe, hogy csökkentse a pilótákra mért G hatást. A későbbiekben kiadta kereskedelmi forgalomba és így került bele a matracokba.  Először ezt a habot Tempur-Pedic, a mai nevén Tempur kezdte el forgalmazni. A memory habnak a legnagyobb előnye, a tökéletes formakövetés. Mivel hőre lágyuló anyagról van szó, ezért milliméter pontosan képes a testünk helyzetét lekövetni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszer leköveti, és úgy marad az ágymatrac, hanem folyamatosan követi le a testhelyzetünket, ahogy forgunk éjszaka. A memory foam ágybetétek, matracok legfőképpen ízületi fájdalmakban, gerinc problémákkal vagy vérkeringési fájdalmakban szenvedő embereknek ajánlják, persze nem csak nekik. A memori hab egy nagy sűrűségű hideghab, amit olyan adalékanyagokkal kevertek, ami hőre lágyuló.

 

Amit a Best Dream matracról tudni kell!

A Best Dream matracgyártó cég Magyarországon 5 különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti. A Best Dream matracokra 15 év garancia van, nem véletlen, mert akár 150 kg súlyt is elbír. A fedőmatracra 1 év gyártói garancia van.

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Garancia

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

,

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

230

Matrac típusok

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Garancia

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

,

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

suly-korlat

230

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Best Dream Memory Topper fedőmatrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close