, ,

Best Dream Siglo 50 hideghab matrac


 

 

113,900 Ft284,000 Ft

Best Dream Siglo 50 matrac

A Best Dream Siglo 50 matracot a magasabb testsúllyal rendelkező embereknek tervezték. A nagyobb sűrűségének köszönhetően a nagyobb terhelésnek is tökéletesen megfelel. A Best Dream Siglo 50 matrac egy keményebb komfortú matrac. Tökéletes ortopédiai alátámasztást biztosít a gerincoszlopnak és az egész testnek nagyobb súly esetén. A testet minden ponton optimálisan alátámasztja. A Best Dream Siglo 50 matrac 150 kg feletti testsúllyal rendelkező emberek számára tökéletes választás. Téli nyári oldalú matrac. A téli oldalán Silver And Life huzat található. A Silver And Life huzat alatt gyapjú vatelin réteg biztosítja a téli hidegebb napokra a kellemes pihentető alvást. A nyári oldalon szintén Silver And Life huzat van annyi különbséggel, hogy a nyári oldalon nem található gyapjú réteg a huzat alatt. A huzatanyag összetétele természetes Szénszállal átszőtt pamut. Antibakteriális, és megakadályozza az atkák előfordulását. A matrac nagy sűrűségű 50kg/m2-es ez teszi lehetővé a nagy teherbírását és a sok évi tartósságát. A Best Dream Siglo 50 matracra 10 év gyártói garancia biztosított. A Best Dream Siglo 50 matrac fix él varrott huzatú matrac. A matrac is és a huzat is antiallergén és antiatkás.  A Siglo 50 matrac a magas sűrűségű hideghab miatt normál csomagolásba érkezik

Best Dream cég és a Best Dream matracok

A Best Dream kínálatában megtalálható habmatracok minden árkategóriában kaphatók, az olcsó vákuum matracoktól a nagy sűrűségű luxus memory habmatracokig. A Best Dream matracok egytől-egyig vákuum csomagolva érkeznek, ezért a szállítása könnyen megoldható. A magyar matrac kínálatban egyik legismertebb márka lett igen rövid idő alatt. Ezt főként a nagy teherbírású ortopéd matracoknak köszönhető. . Az akciós Best Dream matracok nagy teherbírásúak, legtöbb esetben 130 kg, 140 kg terhelést is elbírnak oldalanként. A matracok közözz több félkeménység és huzat típus előfordul. Némelyik matrac téli-nyári oldallal kapható A Best Dream matracok a következők: Best Dream Siglo matrac, Best Dream Wools matrac, Best Dream memory duet matrac, Best Dream Meory Bamboo matrac, Best Dream Memory Comfort matrac, Best Dream Luxury memoy, Best Dream Genesi HD és a gyerekmatracuk a Best Dream Bamnino matrac.

Bestdream ortopéd matrac leírás a gyártótól:

Matracaink elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása. Míg más ágyak, ágybetétek, matracok csak 5-6 ponton támasztanak alá (tarkó, váll, csípő, vádli stb.), matracaink tökéletesen felveszik a gerinc vonalát, egészséges alvást biztosítanak.

 

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

suly-korlat

12604

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

suly-korlat

12604

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Hideg László

  Ez a matrac valóban nem vákum matrac ?

  Hideg László

  • matracom webáruház

   Tisztelt Hideg László!

   A magas sűrűsége miatt valóban nem vákuum csomagolva érkezik a matrac.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

KOSARAM

close