, ,

Best Dream Siglo 50 hideghab matrac


 

 

113,900 Ft284,000 Ft

Best Dream Siglo 50 matrac

A Best Dream Siglo 50 matracot a magasabb testsúllyal rendelkező embereknek tervezték. A nagyobb sűrűségének köszönhetően a nagyobb terhelésnek is tökéletesen megfelel. A Best Dream Siglo 50 matrac egy keményebb komfortú matrac. Tökéletes ortopédiai alátámasztást biztosít a gerincoszlopnak és az egész testnek nagyobb súly esetén. A testet minden ponton optimálisan alátámasztja. A Best Dream Siglo 50 matrac 150 kg feletti testsúllyal rendelkező emberek számára tökéletes választás. Téli nyári oldalú matrac. A téli oldalán Silver And Life huzat található. A Silver And Life huzat alatt gyapjú vatelin réteg biztosítja a téli hidegebb napokra a kellemes pihentető alvást. A nyári oldalon szintén Silver And Life huzat van annyi különbséggel, hogy a nyári oldalon nem található gyapjú réteg a huzat alatt. A huzatanyag összetétele természetes Szénszállal átszőtt pamut. Antibakteriális, és megakadályozza az atkák előfordulását. A matrac nagy sűrűségű 50kg/m2-es ez teszi lehetővé a nagy teherbírását és a sok évi tartósságát. A Best Dream Siglo 50 matracra 10 év gyártói garancia biztosított. A Best Dream Siglo 50 matrac fix él varrott huzatú matrac. A matrac is és a huzat is antiallergén és antiatkás.  A Siglo 50 matrac a magas sűrűségű hideghab miatt normál csomagolásba érkezik

Best Dream cég és a Best Dream matracok

A Best Dream kínálatában megtalálható habmatracok minden árkategóriában kaphatók, az olcsó vákuum matracoktól a nagy sűrűségű luxus memory habmatracokig. A Best Dream matracok egytől-egyig vákuum csomagolva érkeznek, ezért a szállítása könnyen megoldható. A magyar matrac kínálatban egyik legismertebb márka lett igen rövid idő alatt. Ezt főként a nagy teherbírású ortopéd matracoknak köszönhető. . Az akciós Best Dream matracok nagy teherbírásúak, legtöbb esetben 130 kg, 140 kg terhelést is elbírnak oldalanként. A matracok közözz több félkeménység és huzat típus előfordul. Némelyik matrac téli-nyári oldallal kapható A Best Dream matracok a következők: Best Dream Siglo matrac, Best Dream Wools matrac, Best Dream memory duet matrac, Best Dream Meory Bamboo matrac, Best Dream Memory Comfort matrac, Best Dream Luxury memoy, Best Dream Genesi HD és a gyerekmatracuk a Best Dream Bamnino matrac.

Bestdream ortopéd matrac leírás a gyártótól:

Matracaink elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása. Míg más ágyak, ágybetétek, matracok csak 5-6 ponton támasztanak alá (tarkó, váll, csípő, vádli stb.), matracaink tökéletesen felveszik a gerinc vonalát, egészséges alvást biztosítanak.

 

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

suly-korlat

12604

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Téli-nyári oldal

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

suly-korlat

12604

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Add a review

 1. Hideg László

  Ez a matrac valóban nem vákum matrac ?

  Hideg László

  • matracom webáruház

   Tisztelt Hideg László!

   A magas sűrűsége miatt valóban nem vákuum csomagolva érkezik a matrac.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close