, , , ,

Pentele Dual Plus hideghab matrac

(1 vásárlói értékelés)

A Pentele Dual egy 28 cm magas normál csomagolású kétoldalú keménységgel rendelkező ortopéd matrac. A matrac kemény és nagyon kemény komfort érzetével igen kedvelt a magyarok körében. A matrac tízes skálán 8-10-es keménységű. 

119,900 Ft289,900 Ft

 

Pentele Dual Plus matrac

Két eltérő keménységű oldallal rendelkező matrac, melynek egyik oldala kifejezetten feszes, kemény, míg a másik oldala félkemény érzetű. A vásárlók körében nagyon kedvelt a komfortszintje és a kétféle variációs lehetősége miatt. A két eltérő keménységű, formatartó hideghab megfelelő ortopéd alátámasztást ad a testnek. A hideghab sűrűsége magasabb az átlagosnál, ez biztosítja a matrac hosszabb élettartamát. A  Termo-Control huzat két részre szedhető, így kisebb dobbal rendelkező mosógépben is könnyedén tisztítható.

 

 • Magassága: 28+-1 cm
 • Terhelhetősége:  140 kg
 • Garancia: 8 év
 • Csomagolás:  normál csomagolású
 • Huzat: Levehető, mosható 40 fokon
 • Keménység: feszesebb félkemény, kemény (10/8, 10/10)

 

Kiknek ajánljuk a Pentele Dual matracot?

A Pentele Dual matracot azoknak ajánljuk, aki egy két különböző keménységi oldallal rendelkező, feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban.

 

A Pentele matrac filozófia

A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű. komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőz számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében.

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

3348

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

3348

Eddig 1 értékelés alapján

5.0 pont
1
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Sztupa Bettina

  Úgy gondolom eltelt már annyi idő a vásárlás óta (kb. 3 hónap), hogy reális véleményt tudjak adni. Én olyan matracot kerestem, ami se nem túl puha, se nem túl kemény, illetve amibe ha belefekszem kikelés után visszanyeri eredeti formáját s nem süppedek bele. Az eladó srác nagyon türelmes volt, a boltban kiállított matracok javát kipróbáltuk, mire rátaláltam és beleszerettem ebbe a Pentele Dual hideghab matracba. Én a matrac puhábbik oldalát használom, s eltelt már annyi idő, hogy kijelenthessem nagyon jó! Annyira kényelmes, eddig is szerettem aludni, de ezekután alig van kedvem kikelni mikor menni kell. A 28 cm-s magasságtól picit tartottam az elején, szoknom is kellett, hogy annyira kiemelkedik az ágykeretből, de kb. 1 hét után átlendültem ezen s annyira bejön már, hogy alacsonyabban már nem is szívesen feküdnék. Úgy vélem ez egy jó vétel volt, egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a matracot választottam végül. Tényleg csak ajánlani tudom másoknak is, akiknek hasonlóak az igényeik s elképzeléseik alvás téren.
  Az eladó srácnak még egyszer köszönöm a segítségét, az ötletjavaslatait! Nélküle lehet most egy rossz s kényelmetlen matracon kéne szenvednem..ami nem lenne túl kellemes.

  Sztupa Bettina

  • matracom webáruház

   Kedves Sztupa Bettina!

   Nagyon örülünk, hogy elégedett a matraccal, remélem nagyon sokáig fog rajta kényelmesen aludni. Kifejezetten köszönjük a hosszú értékelést, ezzel a többi vásárlónak segítséget tud nyújtani a vásárlás előtt.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   matracom webáruház

KOSARAM

close