, ,

Golden Dream Kashmira Lux ortopéd matrac


101,100 Ft186,600 Ft

Golden Dream Kashmira Lux ortopéd matrac

A Golden Dream Kashmira Lux ortopéd matrac 22 cm magassággal rendelkező matrac. A Kashmira Lux matrac kemény komfortú extra rugalmas hab maggal rendelkezik. Az extra rugalmas hideghab rácsszerkezetű klímacsatornás kialakítása biztosítja a matrac tökéletes szellőzését, valamint megnöveli a matrac élettartamát. A testet minden ponton optimálisan alátámasztja, ezzel biztosítva a nyugodt, pihentető alvást. A Golden Dream Kashmira Lux matrac Exkluzív kasmír huzattal rendelkezik, ami kellemes tapintású, finom puha anyag, illetve a leghidegebb téli éjszakákon is kellemes meleg érzetet nyújt. A Kashmira matrac kiemelkedő terhelhetőséggel rendelkezik. A matrac személyenként 160 kg-ig terhelhető. A személyenként 160 kg terhelés mellett a gyártó 5 év garanciát vállal a matracra.

Mi az a hideghab?

Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac? Szivacs matrac vagy hideghab matrac?

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben.

A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál. A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen antiallergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében.

A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is.

Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

A hideghaboknál nem elhanyagolható a hab sűrűsége sem. Minél sűrűbb az anyag annál tartósabb is lesz. Az olcsó matracokban a hideghab kisebb sűrűségű, vagy esetleg nem is hideghab van az ágybetétben. Célszerű 30-35 kg/ m3 sűrűségű hideghab matracot választani a mindennapi alváshoz. A 25 kg/m3 alatti sűrűségű hab matracok gyerek, ifjúsági vagy vendégágyba ajánlottak, hogy élettartamban megfelelő legyen, és ne feküdjük ki pár év alatt az ágybetétünket.

 

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Garancia

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

8416

Szállítási idő

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Garancia

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

8416

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Golden Dream Kashmira Lux ortopéd matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close