, , , , ,

Golden Dream Duo 2 oldalú vákuum matrac


Golden Dream Duo vákuum matrac, 2 oldalú egyik oldal kemény, míg a másik félkemény konfortú. Levehető és mosható huzattal. A gyártó 5 év garanciát vállal.

62,300 Ft128,400 Ft

Amit a Golden Dream Duo matracról tudni lehet.

A Golden Dream Duo kétoldalas vákuumcsomagolt matrac egyik oldala kemény a másik pedig félkemény érzetet ad. Ez a matrac megoldás legnagyobb előnye, ha a későbbiekben megváltozik a komfort érzetünk a matracot pár év múlva megfordíthatjuk és használhatjuk tovább. Pároknak tökéletes választás két egyszemélyes 80*200-as vagy 90*200-as matracvásárlás esetén, mivel ha a két félnek eltér a komfort érzete az egyik fél a keményebb a másik a félkemény oldalán aludhat, ezzel nem kell kompromisszumot kötni. A matrac 17 cm magas és 5 ergonómiai zónás. A zónás kialakításnak köszönhetően megfelelő alátámasztást ad a gerincnek. A matracra 5év garanciát vállal a gyártó. A Golden Dream Duo matrac 100 kg-ig terhelhető. A matrac egy speciális jól szellőző snow huzattal kapható, ami jól szellőző anyagból készül, ezzel megfelelő szellőzést biztosít a matracnak. A Snow huzat levehető és mosható 30 fokon.

Mi az a vákuum matrac?

A vákuum matrac egy csomagolási technika, amit a könnyebb szállítás érdekében lett kitalálva. A vákuumcsomagolást a gyárban a kész matracra ráhúzzák a fóliát, ami egy présgépbe kerül és kipréseli belőle a levegőt. Azután leforrasztják a csomagolás két végét, hogy a levegő ne menjen bele a matracba. A folyamat után összetekerik, és még egyszer becsomagolják, így szállítás során, kisebb helyen elfér és kisebb a valószínűsége, hogy a matrac megsérül.  Kicsomagolás után 24 órát várni kell, mielőtt ráfekszünk, hogy teljesen visszanyerje eredeti állapotát a matrac.

Mi az ergonómia zóna?

Minden matracgyártó arra törekszik, hogy matracaik jó alátámasztást biztosítsanak a testnek alvás közben. Ezt több féle képen lehet kivitelezni. A memóriahab matracoknál a memory hab tökéletes formakövetése miatt milliméter pontosan leköveti a testünk helyzetét, jó alátámasztást biztosít ezzel. Vagy az ergonómiai zónák segítenek abban, hogy a nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyedjenek a matracba. Ez azt jelenti, hogy a hideghab matracokat profilozzák, kisebb-nagyobb bevágásokat vágnak a matracba. Minél nagyobb a bevágás, annál jobban belesüllyed a test azon része. Több féle képpen lehet kialakítani a zónákat. Lehet függőleges bevágások, ott a lyukak nagysága határozza meg, hogy mennyire süllyedhet bele a testünk a matracba, ezek általában a latex matracokra igazak. Vagy vízszintes bevágások vannak a hab tetején illetve a matrac mag közepén. A zóna kialakítás gyártónként eltér.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

Eddig 1 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Jakus Pál (megerősített tulajdonos)

  A matracot vásárlás után 2 hónappal sikerült teljesen kifeküdni. Olyan szintenn összesett benne a szivacs, hogy sokkal kényelmetlenebb mint a régi 7 éves matracom. Megfelelő körülmények között volt használva, és 2 hónapot sem bírt ki. A kép ne tévesszen meg senkit, abszolút nem ilyen anyaga van a matracnak, egyszerű szivacs az egész. Persze ez csak „ábra”. Pénzkidobás.

  Jakus Pál

  • Matracom

   Kedves Jakus Pál!

   Sajnáljuk, hogy nem elégedett a matraccal. Kérem jelentse be a problémát az emailünkre és továbbítjuk a gyártó felé a garanciális bejelentést. A feltüntetett kép egy grafika nem fénykép ezért sajnos nem tudjuk a valós matracot megjelenteni.

   Üdvözlettel:
   Weisz Péter

   Matracom

KOSARAM

close