, , , , ,

Golden Dream Apple vákuum matrac


Golden Dream Apple vákuum matrac egy félkemény konfort érzetű, 10 cm magas 5 ergonómiai zónás, levehető és mosható huzattal. A gyártó 2 év garanciát vállal.

40,300 Ft84,400 Ft

 

Amit a Golden Dream Apple matracról tudni lehet.

A Golden Dream Apple vákuum matrac a félkemény érzetével tökéletes választás fiatal gyerekeknek. A matrac 10 cm magasságával megfelelő alátámasztást biztosít fiatal korban. Az ifjúsági matrac 5 ergonómiai zónája miatt a nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba így elősegítve  a gerinc megfelelő alátámasztását. Az ifjúsági Golden Dream Apple vákuum matrac 90 kg-ig terhelhető, így hosszú élettartam mellett egy jó minőségű hideghab maggal rendelkező matracon aludhatnak hosszú évekig. A matrac egy speciális jól szellőző snow huzattal kapható, ami jól szellőző anyagból készül, ezzel megfelelő szellőzést biztosít a matracnak. A Snow huzat levehető és mosható 30 fokon. A Golden Dream vákuum matracot minden 90 kg alatti személynek ajánlott, akik jó ár-érték arányban szeretnének egy ergonómiailag egy jól felépített félkemény matracot. A matracra 1 év garanciát vállal a gyártó.

Mi az a vákuum matrac?

A vákuum matrac egy csomagolási technika, amit a könnyebb szállítás érdekében lett kitalálva. A vákuumcsomagolást a gyárban a kész matracra ráhúzzák a fóliát, ami egy présgépbe kerül és kipréseli belőle a levegőt. Azután leforrasztják a csomagolás két végét, hogy a levegő ne menjen bele a matracba. A folyamat után összetekerik és még egyszer becsomagolják, így szállítás során, kisebb helyen elfér és kisebb a valószínűsége, hogy a matrac megsérül.  Kicsomagolás után 24 órát várni kell, mielőtt ráfekszünk, hogy teljesen visszanyerje eredeti állapotát a matrac.

Mi az ergonómia zóna?

Minden matracgyártó arra törekszik, hogy matracaik jó alátámasztást biztosítsanak a testnek alvás közben. Ezt több féle képen lehet kivitelezni. A memóriahab matracoknál a memory hab tökéletes formakövetése miatt milliméter pontosan leköveti a testünk helyzetét, jó alátámasztást biztosít ezzel. Vagy az ergonómiai zónák segítenek abban, hogy a nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyedjenek a matracba. Ez azt jelenti, hogy a hideghab matracokat profilozzák, kisebb-nagyobb bevágásokat vágnak a matracba. Minél nagyobb a bevágás, annál jobban belesüllyed a test azon része. Több féle képpen lehet kialakítani a zónákat. Lehet függőleges bevágások, ott a lyukak nagysága határozza meg, hogy mennyire süllyedhet bele a testünk a matracba, ezek általában a latex matracokra igazak. Vagy vízszintes bevágások vannak a hab tetején illetve a matrac mag közepén. A zóna kialakítás gyártónként eltér.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Szállítási idő

,

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Golden Dream Apple vákuum matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close