, , ,

Nanni Elite Relax memory vákuum matrac

Availability:

Elfogyott


 

 

69,900 Ft149,900 Ft

 

Nanni Elite Relax matrac termék leírás:

A Nanni Elite Relax matrac egy 20 cm magas Pont-elasztikus kiváló minőségű HD (High Density) habos a tetején 3cm memóriahabos ortopéd vákuum matrac. A matrac félkemény érzető. A matrac magas sűrűségű habjainak köszönhetően, hosszú élettartamú, egy nagyobb súlyú ember is évekig kényelmesen tud rajta aludni. A matrac 120 kg-ig terhelhető. A matrac tetején egy 3 cm magas memory hab található. A Nanni Elite Relax matrac 7 zónájának köszönhetően alvás közben megfelelő alátámasztást nyújt a testnek. A matrac a nyitott cellás struktúrának köszönhetően kiválóan vezeti el a nedvességet. Hála 7 zónás rendszernek, minden alvási pozícióban kényelmes: oldalt, háton és hason fekvőknek is ajánljuk. A matrac megfelel a higiéniai és ortopédiai szabványoknak. A memóriahab anatómia szempontból az egyik legjobb alapanyag a matrac iparban. A memory rétegnek köszönhetően a fej, váll, csípő jobban belesüllyed a matracba ezzel biztosítva a megfelelő alátámasztást. A memory matracok. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően a Nanni elite Relax matracot könnyű szállítani, akár egy autóban is könnyen elszállítható. A Nanni az Elite Relax matracra 10 év garanciát vállal. A Nanni Elite Relax matracon egy levehető mosható, kellemes tapintású Silver szövet található.

Silver huzat

Comfort érzés, antibakteriális, antisztatikus, különféle tesztek, mosható Az ezüst az első ismert antibakteriális nemesfém. Előnyeit évszázadokkal ezelőtt fedezték fel a rómaiak, és ezt a mai napig kihasználják.. Az ezüst szálas matrachuzat higiénikus és egészséges alvást biztosít, valamint kiváló védelmet nyújt a baktériumok ellen. Silver Care egy rendkívül jó választás a biztonságos, egészséges és mély alvás érdekében. Silver Care harcol a baktériumok és a penész ellen alvás közben, köszönhetően az ezüst ionoknak, és így biztosítja a kiváló védelmet és frissességet egész éjjel. Köszönhetően a Silver Care szövetnek, a baktériumok elpusztulnak. A Silver Care matrachuzat előnyei:

 • Antibakteriális
 • Higiénikus
 • Semlegesíti a szagokat
 • Környezetbarát
 • Stresszoldó hatás

Silver Care szövetnek nincs mellékhatása, nem irritálja a bőrt, mosható, illetve szárazon is tisztítható. Többszöri mosás után is, a Silver Care megtartja tulajdonságait és higiénikus szerkezetét. Silver Plus egy egyedülálló lehetőség, mely alvás közben nem csak az Ön egészségét védi, hanem a környezet is, köszönhetően különleges jellemzőinek. A Silver Care szövet megfelel az Öko- Tex ® és Standard 100 higiéniai és frissességi előírásainak.

Mi az a vákuum matrac?

Akkor nevezzük a matracot vákuum matracnak, amikor összetekerve érkeznek. Ez azt jelenti, hogy gyártásnál egy több tonnás présgépbe bekerül az elkészített matrac a fóliával, ahol a levegőt kipréselik belőle, de a csomagolásnak a két végén még nem zárják le, így a levegő szabadon tud távozni a matrac csomagolásából. Ezután egy másik gép összetekeri a kipréselt matracot. Vagyis a vákuum matrac egy speciális csomagolási technikával becsomagolt matracok gyűjtőneve. Manapság már több matrac típust is lehet vákuum csomagolni. Már létezik egy két kókusz matrac is, ami vákuum csomagolva érkezik.

Mi a memóriahab?

A memory hab, vagy másképpen memory foam, emlékező hab, memori hab a hideghabnak az egyik viszkoelasztikus változata. A memória habot a NASA fejlesztette ki, hogy belerakja az űrrepülőgépeibe, hogy csökkentse a pilótákra mért G hatást. A későbbiekben kiadta kereskedelmi forgalomba és így került bele a matracokba. A memory habnak a legnagyobb előnye, a tökéletes formakövetés. Mivel hőre lágyuló anyagról van szó, ezért milliméter pontosan képes a testünk helyzetét lekövetni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszer leköveti, és úgy marad az ágymatrac, hanem folyamatosan követi le a testhelyzetünket, ahogy forgunk éjszaka. A memory foam ágybetétek, matracok legfőképpen ízületi fájdalmakban, gerinc problémákkal vagy vérkeringési fájdalmakban szenvedő embereknek ajánlják, persze nem csak nekik. A memória hab egy nagy sűrűségű hideghab, amit olyan adalékanyagokkal kevertek, ami hőre lágyuló.

 

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Származási hely

matrac-egeszsegpenztara

2651

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

2698

Matrac típusok

, , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Származási hely

matrac-egeszsegpenztara

2651

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

2698

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Értékeld a terméket

 1. Dániel

  Tisztelt matracom.hu csapata!

  Érdekelne, hogy van-e mégis lehetőség egyedi méret rendelésére? (130x190cm)

  Dániel

  • matracom webáruház

   Tisztelt Dániel!

   A Nanni Elite Relax matrac sajnos csak a weboldalon feltüntetett méretekben érhető el.
   Egyedi méretet a Pentele, Best Dream és a SleepConcept matracokból tudunk gyártatni.

   Üdvözlettel:
   Kincses Dénes
   Matracom Group Kft.

   matracom webáruház

KOSARAM

close