, ,

Flexyflex Classic Ortopéd matrac


59,990 Ft119,900 Ft

A Flexyflex Classic ortopéd matrac feszes félkemény komfortú. A matrac 15 cm magas, hideghab matrac. A Classic matrac 10-es keménységi skálán 8-as keménységű. Tökéletes választás azoknak akik a feszesebb matracokat részesítik előnyben. Kiemelten ajánlott az allergiától szenvedőknek, mivel a matrac antiallergén Ortopedico huzattal rendelkezik. Így nem telepednek meg benn az allergiát okozó baktériumok és más kórokozók sem. A huzat fix él varrott. Egységes hideghab magszerkezete hosszú ideig formatartó, ezáltal hosszú ideig biztos ortopédiai alátámasztásban részesíti a teljes testet. A Classic Ortopéd matrac személyenként 110kg-ig terhelhető. Rendeltetésszerű használat mellett a gyártó 5 év garanciát vállal a matracra.

Mi az a vákuum matrac?

Gondolom te is gondolkodtál már azon, hogy, hogyan fogod hazavinni a megvásárolt matracot, mondjuk egy 180×200 méretben. Ez nem könnyű feladat. Vagy ingyenesen kiszállítja a cég, mint Mi is, vagy saját szállítással. Viszont nem könnyű betuszkolni a kocsiba egy nagyméretű matracot. A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac gyárban összepréseli, kiszorítják a matracból a levegőt és egy összetekerik henger alakba. Így könnyen szállítható a matrac és akár egy személygépkocsi csomagtartójába is belefér.

Flexy Flex matracok Cseh Laci ajánlásával!

„A csúcsteljesítményhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő pihenés és a jó alvás. A Flexy Flex matracok ehhez ideális megoldást kínálnak. Mindenkinek ajánlom őket!”

Cseh László

Cseh László

A FlexyFlex Olaszországban alakult 1973-ban, azzal a céllal, hogy ügyfelei számára a folyamatos kutatás, fejlesztés és innováció által a legjobb minőségű anyagokból, kiváló matracokat gyártson. Sikerünk alapja a sok éves tapasztalatban, a kiváló termékekben és a részletekre való különös figyelemben rejlik. Gyártunk matracokat memória habból, 100%-os tisztaságú latex habból, gyógynövény kivonatokkal átitatott habból, tűzálló habból ill. aromakapszulás habokból. A matrac huzatok csak a legjobb minőségű elasztikus- és az innovatív technológiának köszönhetően a legmodernebb anyagokból készülnek, mint pl. Coolmax, Bayscent, Biokerámia, Sanifresh és Ginko biloba.

FLEXYFLEX TÖRTÉNETE

A cég 1973-ban alakult egy raktárban Mr. Bruno Ceccoliho által. A kezdeti termelés csak egyetlen rúgós matrac volt. Ebben az időben többnyire a helyiek igényeit elégítettük ki. A 80-as évek közepétől kezdtünk foglalkozni az innovatív vákuumcsomagolt matracokkal. Ennek köszönhető, hogy ma már világszerte ismertek vagyunk. A vállalat büszkesége, hogy optimalizálja a szállítási költségeket a vákuumcsomagolásnak köszönhetően, ami lehetővé teszi a matrac méretének csökkentését 90%-kal, miközben biztosítja a maximális higiéniát és környezetbarát. A 90-es évek közepén költözött a cég a mai telephelyre. A gyártás fő alapja a magas minőségű anyagok. 2000 óta a FlexyFlex folyamatosan bővíti látókörét és fő forrása lesz a külföldi ügyfelek számára. Jelenleg több, mint 30 országba exportáljuk a termékeket.

FLEXYFLEX FŐBB JELLEMZŐI:

– egyedi gyártás

– alkalmazkodás az ügyfél személyes szükségleteihez

– figyelem a részletekre

– folyamatos innováció

– állandó fejlesztés

– új anyagok alkalmazása

A cég kezdetektől fogva minden egyes terméket Pratóban, Toszkánában állít elő, csak szakképzett olasz személyek által. A termelés nagyon szigorú tesztelés ill. ellenőrzés alatt folyik, 100%-ban olasz alapanyagokból, mely garantálja a kiváló minőséget és a 10 éves garanciát.

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

,

Huzat moshatóság

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

227

Szállítási idő

,

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

,

Huzat moshatóság

Garancia

Komfort

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

suly-korlat

227

Szállítási idő

,

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Flexyflex Classic Ortopéd matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close