, , , ,

Comfort Sleep Apollo VM matrac


66,900 Ft171,900 Ft

A Comfort Sleep Apollo VM hideghabmatrac 19 cm magassággal rendelkezik. Kétoldalas, forgatható Apollo VM habmatracunk felső, keményített hab fekvőfelülete mellett egy középkemény oldalt is kínál, amelyek együttesen meglepően magas komfortérzetet, kiváló rugalmasságot és anatómiailag megfelelő gerincalátámasztást nyújtanak. Az Apollo matrac személyenként 110 kg terhelhetőségű.

Mi az a vákuum matrac?

A Comfort Sleep Trio Plus VM hideghab is egy vákuum csomagolású matrac. De mi is az a vákuum matrac? Gondolom te is gondolkodtál már azon, hogy, hogyan fogod hazavinni a megvásárolt matracot, mondjuk egy 180×200 méretben. Ez nem könnyű feladat. Vagy ingyenesen kiszállítja a cég, mint Mi is, vagy saját szállítással. Viszont nem könnyű betuszkolni a kocsiba egy nagyméretű matracot. A vákuum matrac azt jelenti, hogy a matrac gyárban összepréseli, kiszorítják a matracból a levegőt és egy összetekerik henger alakba. Így könnyen szállítható a matrac és akár egy személygépkocsi csomagtartójába is belefér.

TÁJÉKOZTATÓ A JÓTÁLLÁSI JOGOKRÓL

A fogyasztót a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V. törvénykönyvben (a továbbiakban Ptk.), a 151/2003. (IX.22.) Kormányrendeletben, valamint a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben meghatározott jogok illetik meg. A jótállási ese- mény észlelését haladéktalanul közölni kell, a késedelmes bejelentésből eredő károkért a vásárlót terheli a felelősség.

A jótállás időtartama fogyasztási cikkenként:

  • 10.000 Forintot meghaladó, de 100.000 Forintot nem meghaladó eladási ár esetén 1 év,
  • 100.000 Forintot meghaladó, de 250.000 Forintot nem meghaladó eladási ár esetén 2 év,
  • 250.000 Forint eladási ár felett 3 év.

 

Matrac típusok

, , , ,

Matrac méretek:

, , , , , , , , , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

227

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Comfort Sleep Apollo VM matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close