matracom blog cover - matrac

Konfor matrac, Konfor Matracok Leave a comment

Konfor matrac, Konfor Matracok

A Konfor 45 éve kezdte el a tevékenységét a matraciparban. Mára már 42 országban elérhetőek a Konfor által gyártott matracok. Hazájában, Törökországban több mint 500 boltban árusítja saját márkás termékeit. A matracok között a Konfor matracok a leg strapabíróbb Bonell rugós szerkezettel ellátott matracok. A strapabíróságát jelzi a nagy teherbíró képessége és a kiemelkedő garanciális ideje is. A konfor főbb irányzata a rugós matracok gyártása. Ezek között a rugós matracok között található Bonell rugós matrac, Herkules rugós matrac, Zsák rugós matrac és még zsákrugós memóriahab matrac is. A török országban gyártott Bonell rugós matracok rendelkeznek a legnagyobb teherbírással a rugós matracok között. A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártástechnológiának köszönhetően a matrac huzatára és a varrásra 2 év, a rúgótestre 10 év garanciát vállal a gyártó.

Konfor matracai

A Konfor elég sok matraccal büszkélkedhet. A kínálatába tartoznak Bonell rugós matracok, Herkules rugós matracok, Zsákrugós matracok, Zsákrugós memóriahab matracok, és memóriahab matracok is.

A Bonell rugós matracai a Konfor Basic vagy más néven Konfor Akasya, és a Konfor Class Soft matracok

A Konfor Herkules rugós matracai a Konfor Diamond matrac, és a Konfor Leal matracok.

A zsákrugós matracait két csoportra lehet osztani. A zsákrugós matracra és a zsákrugós memóriahab matracra. A zsákrugós memóriahabos matraca a Konfor Mistery Passion matrac. A zsákrugós matracai a Konfor Pocket 1 Zone, Konfor Dream Pocket Strong, Konfor Pocket 5 Zone és a Konfor által gyártott női-férfi oldallal rendelkező Konfor efidel matrac.

A Konfor egyetlen memóriahab matraca viszont a Konfor Visco memóriahab matrac.

Matrac választás

Aki szereti a kemény komfortú matracokat annak ideális választás egy Konfor által gyártott Bonell vagy Herkules rugós matrac. Aki viszont inkább a félkemény matracok kedvelői közzé tartozik az is megtalálja a számára megfelelő ágybetétet a Konfor kínálatából.

Abban az esetben, ha kiválasztott egy szimpatikus matracot lehetőség szerint vásárlás előtt próbálja ki, hogy tényleg az a matrac a legjobb önnek vagy sem. Ezt több üzletben megteheti például a matracom mintaboltjában, ami Budapesten az Asia Center üzletközpontban található. Viszont ha nincs lehetősége kipróbálni az adott matracot, sok dolgot figyelembe kell vennie a választásnál. Figyelembe kell venni a testsúlyt, magasságot, nemet és még az alvás módját is. Ebben nagyon sok segítséget tudnak adni a matractanácsadók, akik készségesen segíteni fognak az ideális matrac kiválasztásának fontosabb tényezőin. Kérheti a segítséget e-mailen keresztül az info@matracom.hu e-mail címre elküldött kérdésével valamint a matracom oldalán található online chat ablakon keresztül is teljesen ingyenesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SHOPPING CART

close