Pentele Nivo matrac

Pentele Nivo matrac

pentele-logo

A Pentele Nivo matrac a Pentele matraccsalád egyik kiemelkedően jó ár érték arányú matraca. Ez a matrac a legkedveltebb matracok közé tartozik. A Pentele márka mottója az, hogy minőségi matracot elérhető áron eljuttasson mindenkihez, mert a kényelmes alvás mindenkinek jár.  A Pentele Nivo matracot minden ember meg tudja vásárolni magának, mivel az ára a hasonló minőségű matracok áránál alacsonyabb. Ez azt jelenti pontosítva, hogy egy hasonló vagy gyengébb minőségű matrac olyan 60 ezer forint körül kapható. A Pentele Nivo matrac 43900 forintért megvásárolható.

A Pentele Nivo matrac teljes magassága 20 cm. Egy átlagos felnőtt ember számára teljesen ideális választás. A matrac összetételére kitérve 18 cm nagy anyagsűrűségű hab alkotja, ami akár 140 kg-ot is könnyedén elbír oldalanként kiemelkedően hosszú ideig.

Pentele Hard matrac

A Pentele Nivo matrac a magyar országon gyártott matracok élén helyezkedik el, a nagyon jó ár érték aránya és minősége miatt. A matrac huzata növényi rostokat tartalmaz, aminek a segítségével tökéletes hőszabályzó képességre tett szert. Ez azt jelenti, hogy a matrac huzata nyáron, amikor a külső hőmérséklet magas átengedi a meleget, a növényi rostok összehúzódásával télen, viszont amikor a külső hőmérséklet alacsonyabb a matrac magában tartja a meleget. Ez már majdnem téli nyári matraccá teszi a Pentele Nivot. Továbbá a huzat levehető, teljesen kettészedhető és 40 fokon átlagos mosógépbe kimosható. A matrachuzat oldalán egy fekete 3D szalag található, ami azon kívűl hogy jól néz ki még a matrac jobb szellőzését is elősegíti.

Mi is a Tencel® pontosan?

Az eukaliptusz fából (cellulózból) készült fonal. A Tencel az első újra hasznosítható szál, mely ugyanolyan erős, mint a vegyi szálak, mind emellett környezetbarát.

Röviden, a Tencel ® szövet tartósan megőrzi formáját, miközben puha, mint a selyem, és hideg, mint a vászon. A Tencel fonala szerkezetét a rengeteg apró szálnak köszönheti. Ezáltal tud több nedvességet felvenni, jól mosható és mennyei érzés hozzáérni. A fonal levegős, lélegző minősége által sokkal könnyebben szellőzik.

A Tencel 50 %-al magasabb szelektív nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a többi szövet: elszívja az alvás közben keletkező párát, de a test szükséges nedvesség tartalmát megőrzi.

Matrac felépítése:

  • Tencel huzat (Levehető, mosható 40 fokon)
  • Matrac trikó (egy háló, ami védi a matrac magot)
  • 18 +-1 cm magas kemény hideghab.
  • Matrac trikó (egy háló, ami védi a matrac magot)
  • Tencel huzat (Levehető, mosható 40 fokon)

A gyártó annyira biztos a matraca minőségében hogy 10 év garanciát vállal a belső mag épségére, vagyis ha kigödrösödne az ágybetét a gyártó kicseréli (még nem fordult elő). A standard méreteken kívűl ami a 80×200, 90×200, 120×200, 140×200, 160×200, és a 180×200, akár egyedi méreteket is lehet belőle rendelni. Ezek az egyedi méretek akármilyen fantáziaméretek lehetnek. Például akár még 146×197 cm is.

A matracok rendeltetésszerű használatába és karbantartásába beletartozik a matracok forgatása is. Ezt ennél a matracnál is érdemes elvégezni, hogy ha azt akarjuk, hogy hosszabb ideig élvezzük a Pentele Nivo matrac által nyújtott kényelmes és pihentető alvási élményt.

A Pentele Nivo matrac csomagolása egy vastag strapabíró fóliával történik, és normális állapotában szállítják nem vákuumcsomagolásban. Ez egy pozitív szállítási mód, mivel így ahogy kicsomagoljuk, a matracot már azonnal használhatjuk is és élvezhetünk egy jó matrac által nyújtott pihentető alvást.

A matrac rendelése és első használata közötti idő nem haladja meg a 2,5-3 hetet, ami egyedi méret gyártásánál nagyon rövid időnek minősül, és ez még nem minden az egyedüli forgalmazó a Matracom Group Kft. házhozszállítást is vállal az ország egész területén.

A Pentele Nivo matrac egyedüli forgalmazója a Matracom Group kft. Más üzletekben nem lehet megtalálni ezt a matracot.

Abban az esetben, ha nincs lehetősége a kiválasztott matracot kipróbálni a Pentele Nivo matrac jó választás, viszont ha lehetősége van kipróbálni a matracot érdemes ezzel a lehetőséggel élni. Egy matracot általában nem egy két évre vásárolunk meg, hanem minimum 10 évre.

Matracokat nagy választékban talál a Matracom mintaboltban, ami a 15. kerületben az Asia Center második emeletén található a jobb oldali épületben. További matracokat és további segítséget kap a matracom.hu webáruházon ahol felteheti minden kérdését a matracokkal, ágybetétekkel illetve alvással kapcsolatban a matractanácsadóknak. Abban az esetben, ha e-mailben szeretné feltenni kérdését erre is van lehetősége. Felteheti a kérdéseit az info@matracom.hu e-mail címre elküldve. A mintabolt a hét minden napján nyitva van hétfőtől Csütörtökig 10:00-tól 19:00-ig pénteken és szombaton 10:00-tól 20:00-ig továbbá vasárnapi napon szintén nyitva tart a mintabolt 10 órától este 7 óráig.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*