Bonell rugó

Bonell rugó

A Bonell rugó egy spirállal egybekötött összefüggő rugótest. Egy bonell rugós matracban egy négyzetméteren 118 db rugótest található. Ennek az egybefüggő rugóhálózatnak köszönhetően nagy teherbíró képességgel rendelkezik egy Bonell rugós matrac. Az 1800-as évek végén felváltotta az Epeda rugót. Az Epeda rugóhoz képest a rugók átmérője kisebb, ezáltal több rugót tartalmaz a matrac. A Bonell rugók huzalvastagsága 1,8 mm és 2,4 mm közöttiek gyártótól függően változhat. A Bonell Rugós matracok csoportjába tartozik még a Herkules rugó is. Ezek a herkules rugós matracok még nagyobb teherbírással rendelkeznek, mint a Bonell rugós társaik. Ezeknél a matracoknál már 168 db rugó található egy négyzetméteren.

A legnagyobb teherbírással rendelkező Bonell rugós matracok Törökországból származnak. A matraciparban elismert Konfor cég gyártja ezeket a nagy teherbíró képességgel rendelkező rugós matracokat. A Konfor 45 éves múltra tekinthet vissza, ami kiemelkedő szakmai tudással párosult az évek múlásával. További ismert nagy bonell rugós márka a Yatas és a Nanni. Ezek a márkás is Török származásúak. Ez a három márka vezeti a rugós matracok élmezőnyét minőségben és ár / érték viszonylatban.

Legismertebb Bonell rugós matracai a Konfornak a Konfor Basic, és a Konfor Diamond matracok. Az utóbbi matrac már a Herkules rugós matracok csapatát erősíti. A török matracok annyira megbízhatóak, hogy a gyártók általában 10 év garanciát vállalnak a rúgók épségére, valamint a varrásra és a komplett huzatra 2 év szokott lenni a garanciális idő.

A Nanni márka is elég nagy választékkal látja el a matracpiacot. Ezek közül a matracok közül szintén két darabot emelek ki. Ez a két darab matrac magasságban eltér a megszokottól, ugyanis ezek a matracok 28cm és 30cm magassággal büszkélkedhetnek, ami a matracok világában magas érték az átlagos 20 cm magas matracokhoz képest. Ez a két matrac a Nanni Western matrac és a Nanni Palace Hotel Comfort matrac névre hallgatnak.

Amennyiben van lehetősége a megvásárolni kívánt matrac kipróbálására tegye meg, így nem egy olyan matracot vásárol, ami önnek nem megfelelő, hanem egy ideális, sőt tökéletes ágybetéttel gazdagíthatja hálószobáját. Abban az esetben ha nincs lehetősége kipróbálni a választott matracot, kérje matractanácsadók segítségét, hogy biztosan az önnek megfelelő legyen a kiválasztott matrac. Bármilyen kérdése felmerülne felteheti a matracom.hu chat ablaka segítségével, vagy e-mailen keresztül az info@matracom.hu e-mail címre elküldött kérdésével.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*